Arcápolásra fókuszált téli kívánságlista

csütörtök, november 22, 2018


Mióta nem gyűjtöm a kiürült termékek flakonját, azóta valahogy sokkal gyorsabban fogynak a kozmetikumaim. Hidratáló készítményekkel mindenképp be kell újítanom, több minden fogyott el mostanában, s a hideg levegő miatt erősítésre is szüksége van a bőrömnek. S ha már hidratáló krémek után kutattam, természetesen más kívánságaim is felsorakoztak...😁

Arclemosóból már egy ideje hármat is használok párhuzamosan, azért mindig akad, ami felkelti a figyelmemet. A CeraVe Cleansers tisztító emulzió a látószögemben van már régóta, így télen még jól is jönne, hogy az állítólag tejszerű állagával nem csak kíméletesen tisztít, de közben ápolja és hidratálja is a bőrt. A pumpás kiszereléseket különösen kedvelem, a tartalma pedig óriási. Hidratáló krémek közül egyrészt jó lenne egy olyan, ami fényvédőt is tartalmaz. De mivel elég sok kívánságom van ezzel kapcsolatban, így nehezen megy még a keresés is. Jó lenne valami könnyed állag, a gélnek kifejezetten örülnék. Elsősorban fizikai szűrős, fontos, hogy illatanyag, parfüm és denat. alkohol mentes legyen. A kiszemeltek száma nulla, ha van jó ötletetek légyszi írjátok meg!

'Szimpla' hidratálás tekintetében a Clinique több jóval is kecsegtet. Régóta szemezek már a Pep-Start Hydroblurrel - azt mondják mattít is, kellemesen hidratál is és sminkalapnak is kiváló. Ami biztos, hogy több kiszerelésben is kapható Notino-n, így egyszerűbb letesztelni. Kíváncsian várom a márka újítását is: december 1-jén dobják piacra személyre szabott arcápolóikat, melyeket az tesz izgalmassá, hogy az alap hidratálóhoz mindenki maga választhatja ki azt a két hatóanyag koncentrátumot, amit a bőrtípusához megfelelőnek érez (bőrnyugtatás, pórusok méretének csökkentése és bőrtextúra javítás, egységesítés és folthalványítás, felfrissítés vagy feszesítés és fellépés a ráncok ellen). No meg persze a Moisture Surge megújított, 72 órás verziójára is kíváncsi vagyok. A Paula's Choice CLEAR új, olajmentes hidratálójára is felkaptam a fejem. Több hasznos összetevőt is tartalmaz, így nem csak a hidratálásról ígér gondoskodást, mellette a pórusok méretének normalizálását, gyulladáscsökkentést és mitesszerekkel szembeni küzdelmet is ígér.

Pár éve rengeteg mintát elhasználtam a Missha Time Revolution Night Repair Borabit Szérumból, már akkor nagyon szerettem, most itt lenne az ideje, hogy végre beszerezzem teljes méretben. Hülyét tudnék kapni az eltömődött pórusaimtól, mindig keresem az olyan termékeket, ami hatásos lehet velük szemben. Felkerült a kívánságlistámra a TO AHA 30% + BHA 2% Peeling, mivel elég nagy mennyiségben tartalmazza a hámlasztó összetevőket, azt gondolnám, hogy sokkal látványosabb eredményt is lehet vele elérni, mint a 'mezei' hámlasztókkal, amik nekem halottnak a csók. De természetesen emellé különösen kellene majd egy fényvédő is.

Sokan dicsérik a Makeup Revolution Conceal & Define korrektorokat, én alapozóként szeretném kipróbálni, attól függetlenül, hogy ahhoz kicsi a kiszerelése. Notino-n rengeteg árnyalatban kapható, már csak azt kéne kisakkoznom, hogy vajon melyik lenne jó nekem. A tág pórusok eltüntetéséhez szorosan kapcsolódik a Holika Holika Sweet Cotton púder, ami transzparens és a legjobb tulajdonsága, amit hallottam, hogy elfedi a pórusokat. Nyilván ez csak addig tart, míg a púder tart, de ez is jobb, mint a semmi.


Nektek mi szerepel a kívánságlistátokon?

You Might Also Like

0 megjegyzés

Címkék