Októberi kedvencek | 2018

hétfő, november 05, 2018


Több újdonságnak mondható termék is kedvencemmé vált októberben, nézzük mik ezek.

A Bioderma Hydrabio Gél-Krém egy jó kis mindennapi alapkrém, önmagában is megállja a helyét, könnyed állagú olajjal vagy pár csepp hialuron savas szérummal turbózható a hatása. Az arcomon furcsa, picit ragacsos érzetű tapintást hagy, ami pár perc alatt elmúlik. Az arcápolási rutinom új állandó taggal bővült, a Bioderma Sébium Lotion nem csak hogy újdonságnak számít a márkánál, de hasonló termékük sem volt még soha. Nekem hamar kedvencemmé vált, s bár még tesztelés alatt áll, annyit már most is elárulhatok, hogy egyszerre több probléma megoldásában is segít, jól beilleszthető a rutinomba. Naponta kétszer is használom, azt ígéri, hogy segít csökkenteni a túlzott faggyútermelést, mattítja az arcbőrt, de hidratál és óvja a kiszáradástól, valamint összehúzza a pórusokat. Még mindig aktívan használom a Dove Nourishing Secrets Kézkrémet. Lágy formulája van, elkenés közben olajossá válik, pillanatok alatt beszívódik és tartósan hidratál. Úgy érzem, hogy ha hidegebb lesz kevés lesz, de most még hatékonynak bizonyul. Vettem újat a JimJams Kézfertőtlenítő Sprayből. Múltkor már írtam, hogy ez most a kedvencem, nagyon praktikus, nem szárít és nem ragad, még mindig az élen van.


Notino rendeléshez kaptam ajándékba a Giorgo Armani Aqua di Gioa parfüm mintát, ami kivételesen tetszik. Nagyon kellemes, lágyan virágos illatú, olyan mintha egy végtelenbe nyúló tó előtt állnék, érezve a friss levegőt, amiben picit édes virágillat száll. Tavaszra tökéletes. Nagy kedvencem a Catrice Dewy-ful Lip Butter, amit elsősorban azért vettem, mert shea vajat tartalmaz, így nem csak kitölti az ajkakat, kellemes színt és fényt ad nekik, hanem hidratálja is őket. Bár én egy elég hétköznapi 'my lips but better’ színben választottam, de így is elég tartós és kapható látványosabb árnyalatokban is. Nem kopik feltűnően. Igazi bounty illatú és könnyed állagú a Dove Nourishing Secrets Restoring Ritual Testápoló Spray. A nyomókája nagyon rossz, alig lehet vele spriccelni, de cserébe kellemesen hidratál, nem túl sok, nem zsíros állagú és maradandó illatot hagy, a puha bőrön felül. Egyik kedvenc őszi tusfürdőmmé vált a Palmolive Aroma Sensation Just Fabulous. Avokádó olajjak gazdagított, virágos-illóolajos illata van, nagyon szerettem az elmúlt hónapban, tökéletes őszi illat számomra. Az állaga kicsit tömörebb, ezért kevesebb is kell belőle, nem szárít.

A Notino webáruház kérésére felhívnám a figyelmeteket két jövőbeni akcióra is.

November 11-e a szinglik napja lesz a Notino-nál, amikor is meglephetik magukat valamivel egy speciális akció keretében: 11% kedvezmény lesz mindenre, plusz bizonyos összeg felett ingyenes lesz a szállítás és 1+1 kedvezmény is várható. Itt találtok majd több információt: https://www.notino.hu/singles-day/

Természetesen a Black Friday sem marad el. November 15-25 között 25% kedvezmény jár a kijelölt termékekre, bizonyos összeg felett ingyenes a szállítás, a legnépszerűbb kozmetikai termékekhez és parfümökhöz pedig akár 70%-kal olcsóbban is hozzá lehet majd jutni.



Ti mit szerettetek októberben?
Terveztek vásárolni Black Friday alkalmával?

You Might Also Like

0 megjegyzés

Címkék