Garnier Moisture+ Hidratáló Szemmaszkok

hétfő, november 12, 2018


Nem mondok újdonságot azzal, hogy a hideg napok és csípős szél a szemkörnyéket is megviseli. Sokkal jobban hajlamos ilyenkor kiszáradásra. A Garniernek köszönhetően már nem kell egy komplett fátyolmaszkot feltenni, ha csak a szemkörnyéknek szeretnénk egy kis extra hidratálást, itt vannak helyette a hidratáló szemmaszkok. Mindkettőt a Notino webáruházból szereztem be.

A Garnier Moisture+ Fresh Look Szemmaszkot két kis puha textil teszi ki, amit a szem alá kell felhelyezni, így közvetlenül ezt a területet tölti fel. A mérete tökéletes, teljesen jól illeszkedik oda, ahova kell. Bőségesen át van itatva szérummal, a tasakban is marad utána bőven, hogy többször is használatba tudjuk venni. Hialuron sav tartalma gondoskodik róla, hogy frissebb és hidratáltabb legyen a bőr, a zöldtea kivonat jó antioxidáns, az édesgyökér kivonat pedig bőrnyugtató hatású. Narancs kivonatot is tartalmaz, hogy a szem körüli terület energetizált legyen. Irritációt kiváltható összetevőket nem tartalmaz, alkohol és parfüm mentes. Illata nincs. Plusz pont mellette, hogy nyugodtan fel vehetem a szemüvegemet, nem úgy, mint a teljes arcra készült fátyolmaszkoknál. 15 múlva a textil szinte teljesen száraz, a bőröm beszívta az összes anyagot és megkapta a várt plusz hidratációt, valamint frissebbnek is tűnik a tekintetem. A csomagoláson a szem alatti táskák és karikák eltüntetését is ígérik, ebben még mindig nem hiszek, de nem is tudtam tesztelni.

A másik változat kialakítása olyan, mint egy alvómaszké, leszámítva, hogy a szemnél ki van vágva. A Moisture+ Smoothness Textil Maszk is gazdagítva van hialuron savval, valamint kókuszvízzel, ami szintén a bőr hidratáltságát támogatja. Hűtőben tárolva fokozható a hűsítő hatása. Illata nincsen, a mérete tökéletesen illeszkedik a szem köré. Igazán jó érzés viselni, miközben hidratálja a szemkörnyéket és kipihentebb tekinteteket varázsol. Nem irritálta a bőröm, nem is csípte a szemem. Nekem a 15 perc alatt maradéktalanul beszívta a folyadékot, amivel a textil át volt itatva, teljesen száraz maradt utána és a szemem körül sem kellett már belemasszíroznom, maximálisan beivódott.


Csodát nem kell várni ezektől a maszkoktól, de egy extra lépésként a bőrápolási rutinunkba néhanapján jól jön. Extra hidratálásban jeleskedik, így különösen akkor tehet jó szolgálatot, ha valaki nem használ külön szemkörnyékre hidratálót, mégis úgy érzi, hogy időnként szüksége lenne egy kis pluszra.


Próbáltatok már kifejezetten szemre való maszkokat?
Ti milyen célból szoktatok fátyolmaszkot használni?

You Might Also Like

0 megjegyzés

Címkék