WISHTREND | bemutatás, kívánságlista

péntek, június 12, 2015


Az utóbbi időben egyre nyitottam lettem a koreai termékek felé, különösen arcápolás terén, hiszem remek dolgokat tudunk beszerezni tőlük, és eddig úgy tapasztaltam, hogy náluk könnyebben találok szép és hatékony összetevőket tartalmazó termékeket, amik nem csak hatékonynak bizonyulnak, de általában az áruk is elfogadható. Egyetlen hátránya a dolognak, hogy a rendelésekre több ideig kell várni, nem azonnal kapjuk meg őket, de ettől teljesen el tudok tekinteni ebben az esetben. A mai bejegyzésben a Wishtrend kínálatából szemezgettem, és ezt a webshopot nézzük meg közelebbről.

Ezen az oldalon a szállítás $69 felett ingyenes, de ha a 'Free Shipping' menüpontból rendelsz bármit, akkor az egész rendelésed ingyenesen szállítják, akkor is, ha emellett mást is választasz. Ha ott nem találnál semmi érdekeset, akkor pedig érdemes néhány barátnődet megkérdezni és együtt rendelni, úgy egyszerűbb elérni a költséghatárt. Továbbá minden rendeléshez szoktak termékmintákat is küldeni. Lehetőség van rendelni limitált kiadású 'wishbox-okat', amik hasonlóak mint mondjuk itthon a pixibox, azzal a különbséggel, hogy itt előre látod, hogy mit tartalmaz a doboz és ha úgy látod szükséged van rá megrendeled. A dobozok itt is korlátozott ideig érhetőek el, és folyamatosan frissülnek, általában témakörök szerint állítják össze (pl: smink, hajápolási, anti-aging doboz), viszont a box ára kedvezőbb, mint ha a benne lévő termékeket külön-külön rendelnéd meg.


A webshop egyik legnépszerűbb terméke a Chica Y Chico Beta-Salic 2.0 Miracle Cream, ami rögtön felkeltette az érdeklődésemet. Fő összetevője a Betaine Salicylate, ami egy zsírban oldódó kémiai hámlasztó: ígérete szerint összehúzza a tág pórusokat, eltávolítja a mitesszereket, megnyugtatja a kipirosodott bőrt, eltávolítja az elhalt hámsejteket, és megakadályozza a bőr gyors kifényesedését. Nagy koncentrációban tartalmaz BHA-t (2%), kiegészítve AHA savval (4%). Betain és 8 féle növényi hatóanyag tartalmának köszönhetően hidratálja a bőrt, csökkenti az irritációt és érzékeny bőrűek is használhatják. Már egy 1 éjszaka alatt drámai megújulást ígér, és a tesztek, képek alapján rendkívül érdekesnek és meggyőzőnek tűnik, bár az én bőröm eléggé immunisnak mutatkozik a legtöbb olyan termékre, ami mással csodát művel, de nagyon kíváncsivá tett. Jelenleg 40%-os akcióban kapható $14.34-ért.


A Mizon All in One Snail Repair Cream 92%-a csigakivonat, ami javítja a finom hegek és ráncok megjelenését, valamint növényi kivonatok segítségével hidratál, táplál és védi a bőrt. Ez a krém is a legnépszerűbb termékek közé tartozik, bár szerencsére én nem küzdök az említett problémákkal, ezért nem érzem szükségét ennek a krémnek, de hátha másnak hasznos lesz. Szintén akciós termék $18.03


A Pure Vitamin C21.5 Advanced Serum egy C vitaminos szérum, a C20 (O.S.T) Original Pure Vitamin C20 Serum új változata, a C vitamin tartalma emelkedett, az összetevői szebbek lettek, emiatt a régebbi szérum olcsóbban kapható most, az új pedig drágább, de ennek ellenére mindenképpen az újat szeretném megkaparintani, rengeteg jót hallottam róla. Egyenletesebb bőrt ígér, pigmentfolt és elszíneződés halványítást, bőrmegújítást, táplálást és egészségesebb kinézetet. Ingyenes szállítással $24.99-ért kapható most, nem a legolcsóbb de nagyon ígéretesnek tűnik.


Koreában az egyik legnépszerűbb BB krém, ami tökéletes, de természetes fedést ígér, mindemellett SPF40-vel véd a nap káros sugarai ellen: Klairs Illuminating Supple Blemish Cream. Én még nem találkoztam olyan BB krémmel, ami tökéletesen fedne, ezt egyébként is inkább egy alapozótól várom el, ennek ellenére ez a BB pont ezt ígéri. Hyaluronsav tartalmának köszönhetően nem csak fedést és fényvédelmet, de hidratálást, nyugtató hatást ígér. Állatkísérlet, alkohol, parabén mentes, és nem tartalmaz mesterséges színezéket. Parfüm viszont van benne. Arról sajnos nem tudok nyilatkozni, hogy a bőrre milyen hatással van, viszont képek alapján a fedése fantasztikus és valóban természetes, szívesen kipróbálnám, bár az ára eléggé borsos: akciósan $19.99

You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Most találkoztam először ezzel az oldallal, de azt hiszem, nem utoljára. Általában ebay-en, vagy aliexpress-en vásárolok, de mindig keresem az új lehetőségeket. A C vitaminos szérummal szemezek már egy ideje én is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök hogy tudtam újat mutatni neked :D Leggyakrabban én is eBay-ről rendelek, de azért sok dolog van, ami ott nincs fent, plusz ugye a kuponok és akciók.. :)

      Törlés

Címkék