AVON Footworks Vanília és piros bogyó termékcsalád

hétfő, december 19, 2016


A lábápolás nem szokott akkora hangsúlyt kapni a blogon, mint mondjuk az arcápolás, pedig ez is egy fontos rutin, még ha kevésbé rendszeres is. Nálam két időszakban szokott különösen kiemelt szerepet kapni: nyáron, amikor hajlamosabbak a lábak a kiszáradásra és előtérbe kerülnek a saruk, papucsok és hasonló lábbelik, amik előszeretettel törik fel a lábat, másrészt télen, amikor a magasabb sarkú csizmák ugyanezt teszik vagy megviselik a lábat egy hosszabb séta után, nekem ilyenkor kifejezetten jól esik egy kis lábápolási rituálé. Mostanában az AVON Footworks Vanília és piros bogyós termékcsaládot használom erre a célra, és most be is mutatom őket nektek.

"Először vegyünk egy nyugtató meleg lábfürdőt a lábfürdetővel, mely tisztítja, frissíti és megnyugtatja a megfáradt, sajgó lábakat. Ezt követően a lábradír segítségével távolítsuk el lábfejünkről az elhalt hámsejteket, hogy az újra puha tapintású legyen. A bársonyos végeredmény érdekében végül masszírozzuk be gyengéden a gazdag összetételű lábkrémet. Ez segít puhává varázsolni az érdes bőrt és hozzájárul lábunk megfelelő hidratálásához. Ha mindezzel megvagyunk, nincs más teendőnk, mint feltenni lábainkat, hátradőlni és élvezni ezt az ápolt érzést."


FootWorks Vaníliás és piros bogyós relaxáló lábfürdető

100 ml-es kiszerelés, pattintós kupak és piros szín jellemzi a lábfürdetőt, melynek illata azonban alig érezhető, de nagy és tartósan megmaradó habokat képez a vízben. Én télen nyáron is forró vízben szeretek fürdeni, ezért a lábáztatást is forró vízben végzem (viszont, ha pl. valaki magas vérnyomással küzd annak ez nem ajánlott), nagyon jó érzés a fáradt lábaimnak, egyértelműen ellazulnak tőle és máris kevésbé fájnak. Viszont ez nyilván a forró víz érdeme, nem pedig a lábfürdetőé. 10-15 percnél tovább nem áztatom a lábaim, mert nem szeretem ha túl puhulnak és teljesen kiáznak. Magáról a fürdetőről nem tudok többet mesélni, kellemes élmény, de bármikor helyettesíthető egy szimpla habfürdővel vagy akár tusfürdővel is.

FootWorks Vaníliás és piros bogyós hámlasztó lábradír

A lábradír 75 ml-es kiszerelés, a kupak lecsavarható, a termék pedig sűrű, pirosas színű, és sokkal jobban érezhető az illata, mint a lábfürdetőnek. Kellemes illat, ami egyszerre édeskés és savanykás is. A benne található szemcsék sűrűek, ezért nagyon jól és hatékonyan lehet vele radírozni, nem kell belőle sok és jóleső érzés a lábakat átmasszírozni vele, ami után puhák és kellemes tapintásúak lesznek.

FootWorks Vaníliás és piros bogyós hidratáló lábkrém

A lábkrém szintén 75 ml-es kiszerelés és ugyanúgy néz ki, mint fenti társa, ezért nem lehet csak úgy lekapni a polcról, meg kell nézni, hogy melyik melyik, de ez legyen a legkevesebb. Egy könnyed, ugyanakkor tápláló krémről van szó, talán ennek a legintenzívebb az illata, de egyáltalán nem tolakodó. Nagyon kevés elég belőle, azonnal beszívódik és jól hidratál, a lábak puhák és hidratáltak lesznek tőle.


Én imádom elvégezni ezt a kis 3 lépéses rituálét, ha mást nem is, de a meleg vizes lábáztatást próbáljátok ki ti is, higgyétek el nagyon jól fog esni! Mindhárom termék gazdaságos kiszerelés szerintem, sokáig elég lesz, a lábradír és a lábkrém a kedvenceim. Beszerezhetőek az AVON katalógusokból vagy az AVON webshopból 2 747 Ft-ért.


Szoktatok rendszeres lábápolós napot tartani vagy nem fektettek erre akkor hangsúlyt?

You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Én is az általad említett két időszakban fektetek rá inkább hangsúlyt, de egyébként sem szabad elhanyagolni, mivel úgy vettem észre így sokkal kevésbé törik fel a cipők a lábat, kevésbé érzékenyek a lábfejek ha kapnak egy kis gondoskodást. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én ilyesmit még nem figyeltem meg, mindenesetre ártani nem ártunk vele, ha több odafigyelést fordítunk rá :)

      Törlés

Címkék