Lush mennyország - fürdőbomba kánaán

szombat, június 09, 2018


A karácsonyi leárazások során szereztem be a mai bejegyzésben bemutatott Lush termékek zömét, kicsit túlzásba is estem velük, ami azt illeti. Szóval fürdőbomba kánaánban úsztam hónapokig, aminek most értem a végére. Óriási Lush fürdőtermék teszt következik, repüljünk egy kicsit a Lush mennyországba.

SZILÁRD FÜRDŐOLAJAK
Nagyon kis aprócskák, a kéz melegére már olvadni kezdenek. A vízben gyorsan válik olajjá mind a kettő. A You've been mangoed isteni savanyú citrus illatot árasztva magából, ami beteríti hosszú időre az egész fürdőszobát. Hidratáló selyemréteggel vonja be a bőrt, törölközés után búcsút inthetek a picit is száraz bőrömnek. Csak azt sajnálom, hogy egy alkalmas, ehhez mérve pedig elég drága, de imádtam. A vizet halvány zöldre, lime színűre színezi. Mmmelting Marshmallow Moment rózsaszín árnyalatot ad a víznek, apró csillámokkal lepi el, miközben vattacukros illattal kényezteti az érzékeinket. Hatásukat tekintve ugyanolyanok.

bal: You've been mangoed - középső és jobb: Mmmelting Marshmallow Moment

FÜRDŐBOMBA KÁNAÁN
A Thundersnow fürdőbombát dobtam kádba először, kékre színezi a vizet, nem kimondottan pezseg, finom illatú. Úgy pattog utána a víz, mintha pattogós cukorka lenne benne, bevonja a bőrt egy olajos hidratáló réteggel, amitől puhább lesz. Egész sokáig tart mire elolvad.

Az első zselébombám a Snow Fairy Jelly Bomb, nagyon lassan pezseg el a vízben és különösebb látványosságot nem eredményez. Lágyabb, visszafogott rágó illata van, mint a Snow Fairy Tusfürdőnek. A zselé bevonja a bőrt és pihe-puhává teszi, hidratálja. A zselé darabok viszont rátapadtak a testemre, úgy kellett őket lekaparni, plusz a kádat is foltokban beszínezte a rátapadt zselé. Emiatt ezek kevésbé lesznek a kedvenceim, ezt leszámítva viszont szerettem.

bal és középső: Thundersnow - jobb: Snow Fairy Jelly Bomb

bal és középső: Love Boat - jobb: Sex Bomb
A Valentin napi kollekció egyik darabja a Love Boat hajó formájú fürdőbomba, aminek illata nem igazán volt, főleg a vízben. A vízbe tételt követő 10 másodpercig látványos kb., mert utána szétterül benne. Az üzletben a kis vizes vödrökben sokkal szebb színkavalkádot csinált, de egy többször akkora kádban nem annyira látványos. Viszont a bőrt olajos réteggel vonja be szintén, s hidratálja is.

Szintén Valentin napi ínyencség volt a rózsás illatú Sex Bomb fürdőbomba. Rózsaszín árnyalatot ad a víznek, pici habot is képez. A rajta lévő apró virág lassabban olvad el, tovább díszítve a víz felszínét. Az összetevőknek köszönhetően selymes réteggel vonják be a bőrt, nagyon puhává és hidratálttá téve.

bal: Over and Over - jobb: Intergalactic


Az Intergalactic fürdőbomba a kedvencem a Lush kínálatából, ez tényleg a mennyországba repít. Galaxisos látványt eredményez a víz felszínén, miután a minta eltűnik az éjkék szín marad, benne a gyönyörű rosegold csillámokkal. A hatása tökéletes: hidratált és puha bőr.

A második kedvencem az Over and Over fürdőbomba lett, aminek isteni savanykás, citrusos illata van. Első ránézésre maga a bomba nem igazán látványos, viszont a vízben gyönyörű színkavalkádot képez, a vizet pedig sárgásra színezi.

HABFÜRDŐK
Picike mennyiség is óriási habot képez belőlük, így az áruk is kifizetődő, mert nagyon sokáig elég egy. A Creamy Candy habfürdő intenzíven snow fairy illatú. Pinkre színezi a vizet, olajos réteggel vonja be a bőrt és hidratálja is azt. Míg a The Comforter habfürdő bergamottolajat tartalmaz, s gyümölcsös illatvilágúra lett megalkotva. Mindkettő isteni, nagyon szerettem őket.

A Lush termékei a fürdőmennyországba repítenek a kádban töltött idő alatt, egy kivételével az összes kipróbált finomságot újravenném. A bombákból inkább leárazáskor tárazok be, s néha csábulok el különlegesebbekre, mert bármilyen szuperek, drágák is. Szeretem bennük, hogy nem csak egy területen remekelnek, hanem több jótékony tulajdonságuk is van. A legnagyobb plusz pont természetesen a bőrre kifejtett tápláló, hidratáló hatásuk.


Szoktál a Lush-nál vásárolni?
Mi a kedvenc terméked tőlük, amit ajánlanál másoknak is?

You Might Also Like

0 megjegyzés

Címkék