Nyári kívánságlista (újdonságok)

kedd, június 12, 2018


Annyi újdonság gyűlt össze a kívánságlistás jegyzetemben, hogy gondoltam érdemes lehet megosztanom őket egy bejegyzésben. Vegyes válogatás ez most: arcápolással, hajápolással, ruhákkal és egy kis sminkkel.

1. Pár hónapja lelhetőek fel az állítólag limitált kiadású Langhaar Madchen hajápolási termékek. Bízom benne, hogy mégis állandóak lesznek, mert nagyon ácsingózom rájuk. Sosem hallottam még hírüket sem ezelőtt, de már a borításuk nagyon megfogott. A választék pedig elég széles skálán mozog, van minden ami kellhet: sampon, balzsam, pakolás, hajolaj, hajlakk, szárazsampon. Engem a regeneráló és szőke hajra való verziók fogtak meg elsőre, de van hamvasító, festett hajra való is többek között. Még egy plusz pont nálam, hogy némelyik variáció utazó kiszerelésben is kapható.

2. Szintén nem régóta kapható újdonság a Dove testradírok 3 változata: kivi és aloe vera, makadámia és rizstej, gránátalma és shea vaj illattal. Mindenképpen be kell majd szereznem egyet ezek közül, mert testradírra mindig szükség van, s kíváncsi is vagyok, hogy ez a termék is hozza-e a márkára jellemző minőséget.


3. A L'Oréal Smooth Sugars Cukorradírjai is megjelentek már egy ideje, 2999 Ft/db áron kaphatóak. Három változatban lehet őket megtalálni, engem a Clear Scrub érdekelne leginkább, mert ez ajánlott tág pórusú, mitesszeres bőrre. Természetes kivimagokat, valamint borsmenta és citromfű olajat tartalmaz többek között. A másik két változat száraz (Nourish Scrub) és fakó bőrre (Glow Scrub) ajánlott.

4. Egy ideje már szemezek a micellás újdonsággal is, ami a Nivea Expert MicellAIR arctisztító kendő. Fekete tea kivonatot tartalmaz, a vízálló sminkkel is jól elbánik és nem hagy zsíros bőrérzetet maga után. Roppant praktikusak a hasonló kendők, mert nem kell külön termékkel és vattakoronggal bajlódni, gyorsan le lehet velük zavarni az arctisztítást, táskába dobósak, ezért sokszor jól jönne. Eddig nem vitt rá a lélek, hogy kipróbáljam, mert az összetétele annyira nem győzött meg.

5. Négy különböző illatban és összetételben kaphatóak a Garnier Fructis szilikonmentes és vegán új hajmaszkjai. Multifunkciós terméknek tűnik, mivel lehet balzsamként, pakolásként vagy nem kiöblítendő balzsamként is használni. Én a Fructis Banana Hair Food-ot szeretném kipróbálni, az illata miatt, meg mert az való szárazabb hajra táplálásként. Nem használok szilikonmentes dolgokat a hajamra, már csak azért is érdekes. A másik három: Goji (festett hajra), Papaya (sérült hajra), Macadamia (fakó, kezelhetetlen hajra).

6. A tartósság az egyik legfontosabb szempont egy rúzs esetében, a PaulMoise Perfect Lips-ek védjegye pedig pont ez. Lépten-nyomon dicsérik, a videók amiket láttam meggyőzőek. A színek nem annyira változatosak, de nagyon szívesen kipróbálnám valamilyen kellemes árnyalatban vagy vibráló nyári színben. Ajakkontúr ceruza és folyékony rúzs páros ez, matt finissel.

7. Úgy tűnik Dani Kata a Blanche márka megálmodója is folyamatosan törekszik a változatosságra, s most két termék is felkerült az újdonságok közül a kívánságlistámra. A Hidratáló Hialuronsavas Arcpermet láttán eléggé megdobbant a szívem, hiszen aki már egy ideje követ tudhatja, hogy imádom az arcpermeteket, hasonlóan praktikussági okokból. Ez megspékelve hialuronsavval, ami a bőröm szerelme, egy megbízható márkától már elég ok a vágyakozásra. Tág pórusra, mitesszeres bőrre pedig egy mélytisztítást ígérő maszk sosem jöhet rosszul. A Matcha zöldteás arcpakolás C-vitaminnal pedig ismét egy jó tesztalany lenne, hogy kiderüljön valóban szépen kitisztítja-e a pórusokat.


8. Olaszország ihlette limitált kollekcióval jelentkezik júliusban az Essence. A Kisses from Italy trendkiadásból még az én érdeklődésemet is felkeltette néhány dolog. Például a The False Lashes Mascara Extreme Volume & Curl - mivel ívelt pillákat ígér, le kell tesztelnem. Lesznek a klasszikus dolgok mellett érdekességek is: testpermet, kézkrém sorbet, pirosító lapocskák, sőt még szárazsampon lapkák is.

9. Egyre többet gondolkozom egy Ipanema szandálon, az egyetlen problémám, hogy nem szeretek látatlanban cipőt rendelni, mert sosem tudhatom, hogy nekem nem áll-e el a lábamon vagy kényelmes-e egyáltalán. Üzletben viszont még sosem találkoztam velük.

10. Itt az ideje a fürdőruha(tár) frissítésnek. Nevetséges, hogy néhol milyen árakon árulnak egy szem bikini felsőt is akár... A Tezenis még egész baráti árakban működik, ezért első sorban ott szeretnék körbenézni. Sima pánt nélkülire hajlok leginkább, mivel azzal a legegyszerűbb nyomok nélkül barnulni, de nagyon tetszenek mostanában a nyaknál végződő bikinik is. Te hol szoktál vásárolni?

11. Nyaranta eléggé romper lázban égek, szeretem a minél kevésbé fullasztó ruhadarabokat és utálom, ha rám tapad a melegtől. Legszívesebben az év összes napján rövidnadrágban és topban mászkálnék. Szerencsére választék van bőven, különösen a Zaful weboldalán, én itt nézelődöm mostanában.


Valamelyik újdonsághoz volt már szerencsétek?
Mit javasoltok, melyikre érdemes beruházni?

You Might Also Like

0 megjegyzés

Címkék