Mi van a nyaralós neszeszeremben?

péntek, augusztus 03, 2018


Megmutatom mik kerülnek az idei nyaraláson a neszeszerembe, 1 hetes útra, amikor nincs csomag korlátozás. Egyáltalán nem javaslom az utazó méretű termékek vásárlását, kivéve ha repülővel utazol, pici poggyásszal és varázslónak kell lenned, hogy minden beférjen. Mindig sokkal drágábbak, mint a nagy kiszerelés, szóval totális pazarlásnak tartom. De ha beautyboxok-on keresztül jutok mini termékekhez, vagy vásárlás mellé ajándékba kapok olyat, ami amúgy is tetszik, azokat el szoktam tenni rövid vagy hosszabb utazásokra, mert a praktikusságuk kétség kívül vitathatatlan.


Az arcápolási rutinomon van mindig a legnagyobb hangsúly, de mivel ez nyáron amúgy is minimalista, nem okoz túl nagy gondot bepakolni. Újdonságként érkeztek meg júliusban az Avon True Nutra Effects Micellás Törlőkendői, amiket valószínűleg viszek is magammal, arctisztításhoz vagy kéztörléshez is jól fognak jönni, plusz pont hogy a vattakorong is megspórolható így mellőle. Ettől függetlenül még lehet, hogy egy mini Bioderma Sébium H2O Micellás Vizet is rendelek és elrakok, mert abban sosem tudok csalódni. Arctisztítóból nincs kedvem túl nagyot elrakni, illetve félő is, hogy a pumpás kiszerelések a repülő gyomrában kifolynának, ezért most a Tindigo Mild & Pure-t választottam nyaralós társamul. Akkor is jó hatással van az arcomra ez a picit olajos formula, ha szárazabb a bőröm, s akkor is kellemes használni ha épp zsírosabb. A fényvédő nem szorul indoklásra, a Bioderma Photoderm MAX Aquafluid-ot viszem, ha nem csípné a szemem olyan gyakran, akkor No.1 is lehetne. A Trnd projekt keretében érkezett Vichy Hyaluron Booster utazó kiszerelésekből félretett darabok most igazán jól fognak jönni, ezek gondoskodnak majd a plusz hidratálásról, ha szükség van rá. A TO Niacinamide és Cink Szérumot bárhová megyek elviszem, mostanában nem igényli olyan sűrűn a bőröm, de megmentőnek jó ha ott van. Nem rég érkezett meg a Blanche Hidratáló Arcpermete, ami azért jó, mert csak fújok és megyek, nem kell pacsálni és kezet mosni utána.

Az egyetlen kedvenc fogkrémem jön velem természetesen, a Sensodyne Repair & Protect. Kézkrémek közül a SpiriTime gyümölcsös illatú verzióját fogom bedobni, míg kézfertőtlenítőből a JimJams kéz és bőrfertőtlenítő Spray tesz majd jó szolgálatot.


A strand szekciót a Bioderma Photoderm LEB SPF30 képviseli hűsen egész nyáron, jobban örülnék ha nem fújós kiszerelésű lenne, hanem öntögetős, kevesebb lenne vele a macera, de anélkül is imádom. Sok mindenre nem lesz elég a Biobaza Sun & Sea Supertanning Royal Marmalade, de azért elviszem, hogy rásegítsen a barnulásra. Végre találtam egy ajakápolót is, ami fényvédős is és normális is: Sundance SPF50 - finom illatú és jól hidratál is.


Tusfürdőből bár lenne mini, de édes kevés lenne, ezért nagyot viszek. A Balea After Sun tusfürdő isteni napozás és strand illatú, mi mást is választhatnék egy tengerpartra? Testápoló sajnos ilyenkor kell, mert kell. Mindig szárazabb a bőröm, az Avon True Nutra Effects Ultimate Moisture pedig mindig pont elég neki, azonnal beissza és nem marad utána ragadós. A parfüm még kérdéses, ez a Desigual Fresh Bloom bár kétség kívül praktikus méretű, viszont a virágos illata kánikulában talán inkább fullasztó, ezért lehet, hogy mást teszek majd el helyette. A Borotalco Original golyós dezodor a leghatékonyabb, amit eddig próbáltam, nem túl nagy és ezer évig elég. Én már szerintem 1 éve is használom, napi szinten, de még mindig bőven van benne.

Ezeken kívül szükség van még hajgumira, fésűre, egyéb alap dolgokra. Mini hajszárítót is szoktam magammal vinni, smink cuccoknak viszont egyáltalán nem érzem szükségét, maximum rúzst és szempillaspirált dobok majd be, de igazából azt sem hiszem.


Te miket viszel magaddal egy nyaralásra?
Mi az, ami nélkül semmiképpen nem indulnál el?

You Might Also Like

0 megjegyzés

Címkék