Arcápolás extrákkal | Avon Planet Spa Fátyolmaszkok

hétfő, november 26, 2018


Végre az Avon kínálata is elkezdett bővelkedni fátyolmaszkokban. Az Anew Essential után most a Planet Spa termékcsalád bővült 3 új fátyolos maszkkal. A márka jóvoltából pedig tesztelhettem is őket.

Radiant Gold fátyolmaszk: Tocsog a folyadékban, bőségesen át van itatva vele, puha anyagú. Az illata kellemes, finom ámbra, mintha magamra fújtam volna valami virágos parfümöt. A mérete kivételesen nem nagy, de nem is illeszkedik tökéletesen az arcomra. A szem része kicsit pici és rossz elosztású, de amúgy rendesen odatapad az arcra és nem esik le. Oud olajat és ámbra kivonatot tartalmaz - friss, kipihent és ragyogó hatást ígérve a bőrnek. 15 percig kell az arcon hagyni, ami utána fogad: illatos és ragyogó arcbőr, a szárazabb hámló részek eltűntek, a tág pórusok pedig kevésbé látványosak.

Heavenly Hydration: Méreteit és anyagát tekintve ez is ugyanolyan, valamint folyadékban is rendesen bővelkedik. Az illata növényes, aloe verára hasonlít szerintem leginkább. Bent tároltam a szobában, mégis annyira hűsítő érzés az arcon, mintha legalábbis hűtőben lett volna előtte órákig. Hatását tekintve tetszik a hidratálása, feltölti a szárazabb, vagy inkább vízhiányos területeket és eltünteti az apró hámló részeket is. Ehhez pedig a mediterrán olívaolaj járul hozzá nagy mértékben. Nem csípte a szemem, és nem irritálta a bőröm sem.

A trió utolsó tagja a Treasures of the Desert, ami a revitalizálásért felel. Argánolaj illatú, nem meglepő, hiszen fő alkotóeleme a marokkói argánolaj, mely felel a bőr hidratálásáért. Kb. 20-25 percet relaxálok vele, mire teljesen beszívja a bőröm a jótékony összetevőit és a textil száraz nem lesz. A használata után az arcom bőre sokkal egységesebb, frissebb, kisimultabb. A pórusok pedig kisebbnek látszanak (juhéé).

Ajánlott fogyasztói áruk 799 Ft, ami nagyjából a drogériás maszkokkal sorolható egy árkategóriába, viszont a hatásukat illetően ezek szerintem jobbak és szebb összetételűek. Szettben is kapható ITT. A három fátyolmaszk közül nekem egyértelműen a Radiant Gold és a Treasures of the Desert a kedvenceim, a harmadik is jó, de ezek teszik, még ha csak átmenetileg is, de kevésbé láthatóvá a pórusaim, ami fontos szempont.



Próbáltátok már a Planet Spa Fátyolmaszkokat?

You Might Also Like

0 megjegyzés

Címkék