Yves Rocher Karácsonyi VIP Esemény - Limitált karácsonyi kollekció

szombat, november 17, 2018


Szerdán este az Yves Rocher Karácsonyi VIP eseményén, még az üzletekbe kerülés előtt szaglászhattuk meg az idei limitált, ünnepi illatokat, amiket a karácsonyi bekuckózás ihletett. Aki olvas már egy ideje, az tudhatja, hogy a karácsonyi illatok tekintetében nálam általában az Yves Rocher viszi a prímet, mindig kellemes illatokat tudnak kreálni.

Az idei ünnepi illatok közül is van kedvencem: a Vanília Éjszaka, számomra egy picit füstösebb oldalával abszolút kedvencem, valamint a Piros Alma, gyümölcsös, lédús illata is megnyert. Az Arany Tea pedig a fűszeresebb vonalat képviseli, friss, zöld teára emlékeztető illatával hozzá is megtalálom a megfelelő hangulatot.

Ha személyesen vásároltok, javaslom, hogy inkább a parfümökön, gyertyákon és kihelyezett illatmintákon teszteljétek az illatokat, sokkal valósághűbbek, míg a tusfürdős flakonokon keresztül nem sok érződik - onnan kikerülve viszont már azok is illatoznak. Ezen kívül karácsonyi köntösbe bújtatott termékek, valamint csomag összeállítások között is válogathat, aki ajándékban gondolkodik. Nekem a mini tusfürdő szett a kedvencem.





Tavalyhoz hasonlóan idén is megtaláljátok a márka adventi kalendáriumát, ami 24 meglepetést rejt, és amihez az eseményen egy izgi játék is kapcsolódott. Én legalábbis szeretem a meglepetéseket, ezért tetszett, hogy mindenki húzhatott egy napot a kalendáriumból, a termék dobozát viszont csak az adott napon bonthatjuk ki és tehetjük közzé. Mivel én még nem láttam korábban a naptár tartalmát, s bár tippem van, hogy mi lesz benne, igyekszem kibírni december 2-ig, mert izgalmas ez a fajta várakozás.

Útravalóul egy csomagot is kaptunk, ami rengeteg szuper dolgot rejtett a karácsonyi termékek közül. Két személyesebb dolog is lapult a csomagban, ami szerintem nagyon kedves a márkától: egy teakeverék, amit a limitált illatok összetevőiből készítettek, illetve a termosz hővédő "füllel".




A Karácsonyi Kollekciót IDE kattintva is megnézhetitek. Nem várom a Karácsonyt, de azért már örömmel veszem elő az ünnepi illatú dolgokat a fürdés során. Innen is köszönöm a meghívást és az ajándékokat az Yves Rochernak!


Nektek melyik karácsonyi illat a kedvencetek?

You Might Also Like

0 megjegyzés

Címkék