Áprilisi szerzemények szépségápolás fronton

kedd, május 12, 2015


Ha jól emlékszem utoljára januárban volt hasonló bejegyzés, mivel úgy vettem észre, hogy ezek a legnépszerűbbek ismét készítettem egyet. Külön Glamour-napos bejegyzés nem volt, mert annyi mindent nem vásároltam, úgy hogy azt is idevettem, valamint a Joy-napos szerzeményeket úgyszintén. Mostanában több eBay-es rendelésem is volt, de azoknak majd egy külön bejegyzést szánok.

Mindkét alkalommal szerencsével jártam a drogériákban, mert sem a DM-ben, sem a Rossmannban nem voltak sokan, még az utolsó napokon sem, sőt lefosztott állványokkal sem találkoztam. Egyedül a Müllerben voltak kígyózó sorok, mint általában. Eddig még sosem voltam szemtanúja annak, hogy valaki belenyúlkál azokba a termékekbe, amiknek elvileg bontatlannak kellene lenniük, hát most ez sem maradt ki; persze az ilyeneket nem veszik észre az ott dolgozók, vagy őrök. A Müllerben valaki az Essence The Gel körömlakkokat nyitogatta ki szép sorban, hogy megnézegesse, mondjuk itt még az okot sem igazán értem, hiszen ezeknél a lakkoknál pont vannak kint színminták is. A Rossmannban pedig egy nő nyitogatott ki mindent, sorban kente a körömlakkokat a körmeire, bontotta ki a rúzsokat, alapozókat. Természetesen utána egyiket sem vette meg, hanem szépen visszapakolta. Ezek után nincs miért csodálkozni, ha esetleg egy selejtes, beszáradt darabot fogunk ki valamiből, mert valószínűleg a hasonló delikvenseknek köszönhetjük.


A L'oréal Paris Casting Sunkiss Jelly-t 40% kedvezménnyel vettem, bár festve van a hajam, és ezen elvileg nem működik, de krémmánián sok olyan hozzászólást olvastam, amiben festett hajúak írták, hogy bevált nekik. De elsősorban egyébként is más terveim vannak vele, szóval egy próbát megért, nem bánnám ha bejönne nekem is. A Garnier micellás vízből már ez a második flakonom, nekem ez vált be eddig leginkább, és 50% kedvezménnyel vásároltam egy DM kuponnak köszönhetően. Bár jelenleg több tusfürdő is várakozik a szobámban, de ennek a FA Magic Oil tusfürdőnek (-25%) nem tudtam ellenállni, isteni illata van, és még jól is néz ki. Legnagyobb bánatomra nemrég személyesen tapasztaltam az ekcéma "szépségeit" a kezeimen, aminek köszönhetően nagyon szárazak is mostanában, így szükségem lett egy irritáló anyagokat mellőző kézkrémre. A Cien SOS kézkrém koncentrátumba (-20%) krémmánián botlottam bele, jókat írtak róla, ezért megvettem. Rendes áron sem drága, kuponnal még olcsóbb volt.


Elég sok mindent sikerült most beszereznem a Rimmeltől. Nude rúzsom még nem volt, de már régóta szerettem volna legalább egyet, ezért lecsaptam a Kate Moss 38-as árnyalatúra (-50%), A Wonder'full szempillaspirált Párizsból kaptam ajándékba. G-napokon megvásároltam az új Oh My Gloss szájfények közül egy pink árnyalatot (190 Pin Up), és a Colourfest körömlakkok közül egy gyönyörű orgona lilát (teszt ITT), mindkettőt féláron. Majd mivel mindkettővel nagyon elégedett voltam J-napokon beszereztem még egy pirosas árnyalatú szájfényt (520 Rebel Red), és egy barack színű körömlakkot (408 Peachella) melléjük, szintén féláron.


A Cosmopolitan magazinnak köszönhetően megismerkedtem egy új Essence The Gel körömlakkal (teszt ITT), majd mivel nagyon bejött vettem még két új árnyalatot amik a 40 Play with my mint és 09 # Lucky névre hallgatnak (-10%). Régóta keresek jó áron egy megfelelő kontúrszínt, amit úgy néz ki sikerült is megtalálnom az Essence I love Nude szemhéjpúder (05 My favourite tauping) személyében. A Max Factor CC krém (40 Fair) G-napokon jött velem féláron, eddig úgy néz ki, hogy tökéletes választás tavaszra. Nem volt tervben, de J-napokon hazajött velem egy Astor Soft Sensation rúzs (-50%) is. A 403 Attractive Coral, egy gyönyörű korall szín, eddig imádom, és az illata is briliáns.


Ezen kívül engem sem hagytak hidegen az NYC újdonságai, így lecsaptam az egyik BB krémes pirosító stickre (001 Soho pink), valamint a 201-es Lincoln Square Love Affair ajakkrémre (-20%). Biztonsággal emeltem le őket az állványról, mert védőfólia van rajtuk, szóval ezekbe legalább tuti, hogy nem piszkált bele senki.


Miről szeretnél először tesztet olvasni?
Miket szereztél be a shopping napokon?

You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. Örülök hogy az NYC lefóliázza a termékeket. :)

    A lila Rimmel lakkot én is megvettem a Joy Napokon, a spirál is megvan. Nagyon szép természetes hatású pillákat csinál.

    Az Essence szemhéjpúder mint kontúr engem is érdekel, habár nyáron a barátnőm megveszi nekem a NYX kontúr palettát Amerikában így lehet, hogy kihagyom. :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A spirált még nem próbáltam, mert van most másik kibontva, de kíváncsi leszek rá, remélem nekem is beválik majd. Az NYX palettát én sem utasítanám vissza, biztos az is szuper lesz :)

      Törlés
  2. Ezek szerint nem csak engem zavar, ha mások belepiszkálnak a kozmetikumokba... ezeket a holmikat a felbontás után én nem is engedném kereskedelmi forgalomba, max. csak leárazott termékként. Vagy megvásároltatnám azzal, aki felbontotta! Tudom, hogy kicsit drasztikusnak tűnök, de a kozmetikumok legtöbbje közvetlenül a bőrünkkel érintkezik. Ha eltörök bármelyik üzletben egy vázát, azt is kifizettetik velem, én pedig hazavihetem a darabjaira törött tárgyat. Picit lehetnének szigorúbbak a drogériákban dolgozók (a vásárlóik érdekében).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem nincs olyan, akit ne zavarna. Jobban odafigyelhetnének az ilyenekre, mert a legnagyobb probléma ezzel - legalábbis szerintem -, hogy valaki kinyitja mondjuk januárban a sminkterméket, szépen visszateszi, majd pár hónappal később valaki pont azt veszi meg, aztán otthon kinyitja és csak pillázhat, hogy miért van besűrűsödve, beszáradva, megromolva, és miért nem működik ugyanúgy, mint másnál, és szépen kidobta rá a pénzt.

      Törlés

Címkék