NATICS Natúr Nádcukor Testradír / barack-narancs

csütörtök, április 14, 2016


Mióta először kipróbáltam a legelső testradírt, azóta függő vagyok - akkoriban egy TBS radírral kezdődött az ismerkedés, azóta pedig már jó pár különböző terméket kipróbáltam. Mostani tesztalanyom egy természetes összetevőkből álló natúr termék.

Amit a márkáról érdemes tudni, hogy olyan termékeket szerettek volna megalkotni, melyek hosszú távon is hozzájárulnak a bőr egészségének megtartásához. A termékekhez használt alapanyagaik ellenőrzött beszállítótól származnak, a termékek organikus összetevőket is tartalmaznak, valamint mentesek a kőolaj-származékoktól, állagjavítóktól, parabénektől, mesterséges színezékektől, parfümtől, kémiai stabilizátoroktól, formaldehid-származékoktól és PEG mentesek is. Ezen kívül pedig állatokon sem tesztelnek.

A rövid bevezető után térjünk is rá a bejegyzés főszereplőjére.


A termék egy 140 g-os, belenyúlkálós műanyag tégelyben érkezik, aminek a csomagolása egyszerű, alapvető információkkal rajta (termék és márka név, összetevők, lejárati dátum), a kupak pedig ujjlenyomat gyűjtő. A tubusos kiszerelést személy szerint jobban preferálom testradíroknál, de a tégelynek is meg van a maga pozitív oldala - így sokkal egyszerűbben nyerhetjük majd ki belőle az utolsó cseppeket is.

A kupak annyira stabilan van rögzítve, hogy első kinyitáskor nekem nem is sikerült kinyitnom, mást kellett megkérnem rá, valamint az újranyitások alkalmával is elég nehézkes mindig a dolog, én nem értem miért, de ennek ellenére abszolút nem utazásbarát, mert annak ellenére, hogy jól rá van tekerve a kupak és kinyílni is alig akar szivárog belőle a termék, folyamatosan olajos a csomagolás, ezáltal utaztatásra nem alkalmas.


A radír színe barnás narancsos, az illata pedig egy az egyben a zserbó töltelékének illata, nagyon kellemes. Mauritiuszi nádcukrot, sárgabarackmag olajat (táplál, nyugtat, puhít), jojoba olajat (regenerál, hidratál, megköti a nedvességet), argán olajat (sejtstimuláló, bőrápoló, gyulladáscsökkentő), E-vitamint és illóolajokat tartalmaz. Használat előtt fel kell rázni, hogy az olajok és a cukor elkeveredjenek, mert alapállapotban megül a tégely alján. Célszerű nem túl nedves bőrön alkalmazni, hogy a cukor ne olvadjon el radírozás közben


Hatékonyan radíroz és teszi egyenletesen simává a bőrt, nem karcol és nem is túl erős. A benne található olajok már használat közben elkezdik kifejteni jótékony hatásukat, nekik köszönhetően a bőr szuper puha, intenzíven hidratált és selymes lesz. Használata után még a szárazabb bőrnek sincs szüksége extra hidratálásra, bőven elegendő, amit a termék nyújt. Szeretem használni, tömörebb állagú, mint az eddig használt testradírjaim.

Hátránya, hogy ha egész testre használjuk akkor egy alkalommal több terméket kell felhasználni belőle, ezáltal gyorsan is fogy. Valamint az ára sem a legolcsóbb, 2690 Ft-ért rendelhető meg INNEN és nem is táskabarát. Előnye viszont, hogy a használatával megspórolhatunk egy lépést, akik nem szeretnek testápolót kenegetni vagy szeretnek túlesni rajta minél hamarabb, azoknak jó alternatíva lehet, száraz bőrrel rendelkezőknek szintén, valamint a természetes összetevő tartalma sem utolsó szempont.

Próbáltatok már valamit a márkától?
Milyen testradírt használtok?


A testradírt tesztelésre kaptam, de ez nem befolyásolta a róla kialakított véleményemet.

You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Igazából nem tudom eldönteni, hogy ezt a csomagolást, vagy a kupakjára állíthatósat szeretem-e jobban radírok esetén. Mindkettőnek vannak előnyei, de sajnos hátrányai is. Itt ugye bele kell nyúlnunk a termékbe, a fejre állítósnál meg több is kizúdul felnyitáskor, ha egy picit is folyékonyabb a radír állaga.
    Bár legyen ez a legnagyobb problémánk, ha szuper a termék! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez a belenyúlkálós dolog testradír esetében engem nem igazán zavar, arcra való krémeknél már annál inkább, szóval tényleg ez a legkevesebb :D

      Törlés

Címkék