L'Oréal Infallible Pro Last 2 az 1-ben rúzs és ajakfény

csütörtök, május 18, 2017


Kamitól hallottam először a L'Oréal Infallible Pro Last 2 az 1-ben rúzs és ajakfényről, elég volt annyit elhintenie, hogy extrán tartós, máris felkeltette a kíváncsiságomat. Még a tesztjét sem bírtam kivárni vele, rögtön rendelnem kellett egyet. Én mindig kivétel vagyok, de bíztam benne, hogy ezúttal ez nekem is befog válni és tényleg tartós is lesz.


Látatlanban is sikerült belenyúlnom egy olyan színbe, ami élőben is gyönyörű, ez pedig a 121 Flawless Fuschia. Ami a külsejét illeti az árnyalat nevén és a lejárati időn kívül semmi más nem található meg a csomagoláson. A rúzs két részből áll, az egyik oldalon található maga a folyékony rúzs, aminek édeskés illata van, az aplikátora pedig a szokványos szájfényekéhez hasonló, de a vége felé vékonyodik. Mindenesetre egyszerű vele dolgozni, én használat előtt le szoktam húzni róla egy picit a rúzst, mert különben túl sokat vesz fel, és úgy nehezebb gyorsan és egyenletesen eloszlatni. Nagyon szépen fed, nem kell sokáig szórakozni vele, viszont nem árt gyorsnak lenni, mert ha megszárad, utána nehéz korrigálni.


Ha csak önmagában ezt a rúzs részt használom, akkor szinte teljesen matt finist kapok, de ragad és nem kellemes így viselni. Ezért kell hozzá a másik oldal, ami egy viaszos ajakápolóra hajaz leginkább, és isteni vanília illata van. Ha ezzel átmegyek a rúzson, akkor búcsút inthetek a ragacsosságnak, és a rúzs is fényes lesz, nekem így jobban is tetszik, sokkal szebben mutat. Ami a tartósságot illeti tényleg nagyon extrán tartós, olyannyira hogy ha elrontom véletlenül, leszedni is alig bírom, szinte lehetetlen. A lemosása nem működik sem micellás vízzel, sem sminklemosóval, sem olajjal, egyedül a két fázisú sminklemosó hozza le, az viszont gond nélkül. Ráadásul vízálló is, az ivásokat minden probléma nélkül bírja.


Nagyon tartós, órákon keresztül épségben bírja az ajkakon, egyedül az evés tesz neki keresztbe, amivel az egyetlen bajom csak az, hogy közben nem egyenletesen tűnik el, hanem foltokban kopik le és ez nem túl szép. Szóval a legcélszerűbb evés előtt leszedni, utána pedig újrakenni. De ez az egyetlen negatív dolog, amit említeni tudok vele kapcsolatban, egyébként imádom, gyönyörű fukszia színe van, nem emeli ki a száraz részeket az ajkakon és nem is szárít, sőt. Aki nagyon tartós rúzst keres, amit használni is könnyű, az mindenképp vessen rá egy pillantást.

Én NOTINO-ról rendeltem az enyémet, ott 2420 Ft az ára és 8 színben érhető el. De a nagyobb L'Oréal állvánnyal rendelkező DM-ekben is megtalálható, a Corvin DM-ben például biztosan van.

Használtátok már ezt a 2 az 1-ben rúzst?
Van kedvenc és szuper tartós ajak terméketek?

You Might Also Like

6 megjegyzés

  1. Mindenkit megfertőztem vele, úgy tűnik :D Furcsa egyébként, hogy bizonyos színek lekopnak evéskor, másnál is olvastam már, nálam viszont mindig ugyanúgy fent marad, lehet, hogy túl szépen eszem, vagy nem tudom :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Neked szerencséd van vele ilyen szempontból is 😀 Amúgy igen, lassan már indíthatnék új bejegyzés sorozatot "Kami hatására vettem meg" címmel 😄

      Törlés
  2. Egyre szimpatikusabb. :) Köszi a tesztet!

    VálaszTörlés
  3. Őt bizony én is ki fogom próbálni... :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon rákapott mindenki mostanában, remélem neked is tetszeni fog 🙂

      Törlés

Címkék