Otthoni Wellness #3 | Zoella Beauty

csütörtök, január 25, 2018


Decemberben, a névnapomra kaptam ajándékba néhány kívánságlistás terméket a Zoella Beauty itthon elérhető kínálatából (ami elég gyér a külföldi felhozatalhoz képest). A Zoella termékek nagy része fürdéssel, otthoni wellness-el kapcsolatos testápolási termék, meglepő hát, hogy kíváncsi voltam rájuk?

Minden Zoella Beauty termék dizájnja Zoellás, aki ismeri, követi, olvassa őt, annak ez nem újdonság.

Scooper Dooper Habfürdő: Nagy tégelyben, sűrűbb állagú termék, aminek az adagolhatóságát ez nem nehezíti meg. Kisebb mennyiségben is óriási habokat képez, amik puha, habos tapintásúak. Ezt imádom benne. Az illata viszont nem hagyott mély nyomot bennem, olyan semmilyen, semmi extra.


Pretty Polished Testradír: Szintén tégelyes és ebben az esetben lehet, hogy jobb lenne valami flakon, mert hosszabb körömmel a végén már érdekes lesz kiszedni vagy inkább kikaparni a radírt belőle. Piros cukorszemcsékkel hatékonyan radíroz, amik állagban és érzetben is vazelint idéző krémes alapban találhatók. Nedves bőrön ajánlom használni, így gyengédebb. Száraz bőrön kipirosítja a bőrt, túl durva hatású. Használat közben nem olvadnak el a szemcsék, a vazelines állag gondoskodik róla, hogy ne száradjon ki a bőr. Az illata édeskés.

Sugar Dip Fürdősó: A piramis formájú külső elég mutatós és a polcon sem rossz látvány, ugyanakkor nem túl praktikus. Belül a fürdősó egy zacskóban helyezkedik el, ami egy mellékelt matricával zárható le, ez piros pont. A piramis teteje viszont nem leesés biztos, ezért óvatosnak kell lenni vele. Ennek a fürdősónak már van illata, macaronként van feltüntetve, s valóban kellemes - édes süteményes, csak kár hogy vízbe érve szinte teljesen elillan. Világos rózsaszínben tündököl, a vizet attól is függően, hogy mennyit teszek bele, halvány rózsaszínre színezi. Viszonylag lassan olvadnak a szemcsék. Nincs hidratáló hatása vagy maradandó illata.


A termékek elérhetőek a Marionnaud üzletekben, ha széles palettáról válogatnál, akkor pedig a Feelunique weboldalról is rendelhetsz.

Egy kádban ázás mániás nem csak azért halmoz fel fürdőtermékeket, hogy legyen mivel tisztálkodnia. Az alapvető, hogy az adott terméknek hatékonynak kell lennie, abban amire hivatott, de ilyenkor a plusz a lényeg. Az illat - különleges és finom legyen, a fürdőélmény - nagy habok, maradandó illat, fürdőbomba esetén színkavalkád, vagy az esetleges extra hatás, mint mondjuk a hidratálás. Ennek tükrében a kipróbált Zoella termékek nem túl izgalmasak. Problémám nincs velük, a funkciójukat ellátják, de én Zoellától picit többre számítottam. A termékek "belül" túl átlagosak, hiányoznak az illatok is. Vajon a külföldi kínálat érdekesebb?


Próbáltad már a Zoella Beauty termékeket?
Külföldi kínálatból mit ajánlanál?

You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. Én is sok helyen olvastam, hogy igazából az ember lánya csak a hypot fizeti meg és a nevet, amikor megveszi őket. Én úgy vagyok vele, hogy inkább vásárolok a TBS-ben valamit ennyi pénzért. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valószínűleg ez tényleg így van, bár azért még adnék egy esélyt valamelyik itthon nem kapható kollekció darabjainak. Egyébként igaz, a TBS testradírjai és tusfürdői is szuperek és különlegesen, ott is csak az árakkal van bajom :D

      Törlés
  2. Én Angliában élek, így a teljes kínálatok hozzájutok... csak erősíteni tudom, amit te is megtapasztaltál: ezek teljesen átlagos termékek, semmivel sem jobbak, mint amik harmad ennyibe kerülnek, ráaádsul ha megnézed az INCI listát, szeméttel van tele az összes terméke. Én emlékszem, vettem tőle egy csokitábla alakú "fürdőbombát" 3500 ft-ért és szódabirkabóna, víz, mesterséges parfüm-anyag volt csak benne, semmi tápláló összetevő. Egyedül a hypot, meg a cuki csomagolást fizetjük meg. Szóval szerintem nem érdemes kísérletezni vele. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt hiszem most már eléggé elment a kedvem tőle, hogy mást is kipróbáljak :D Köszi, hogy megosztottad a tapasztalatod :)

      Törlés

Címkék