Otthoni kényeztetés koreai maszkokkal | KORIKA

csütörtök, július 19, 2018


A korábban bemutatott Notino Summer Box-nak köszönhetően két érdekes újdonságot is módomban állt kipróbálni a koreai KORIKA márkától. Mindig is nagy kedvenceim voltak az ázsiai arcmaszkok, de az utóbbi időben eléggé háttérbe szorultak. Amilyen gyakran rendelgettem korábban online, olyan régóta nem tettem ezt már meg, így örültem, hogy egy számomra új márkát próbálhatok ki.

A koreai nők arcápolási rutinjának fontos és rendszeresen visszatérő eleme a fátyolmaszk használat, ezzel koronázzák meg a rutint, amolyan utolsó simítás a biztosan hidratált, puha bőr érdekében.

KORIKA SciBeauty Hidratáló Ajakmaszk: Épp jókor jött ez az ajakmaszk, mert ahányszor a retinol minimálisan is a számhoz ér, pillanatok alatt szétszárítja.. Ajakbalzsammal kenegetni öt percenként pedig nem igazán szeretem. Meglepődtem az ajakmaszk láttán, rózsaszín, ajakformájú szilikon, ami bőséges folyadékba van mártva. Kis csücsörítés segítségével ragad meg jól az ajkakon, de annyira nem biztos a tapadása, folyamatosan le akar esni. Az illata kellemes, gyümölcsös. Picit csípő érzés eleinte, de lehet hogy ez amiatt van, hogy nagyon száraz volt a szám?! 15-20 perc után kell levenni. Ezalatt puhítja és hidratálja az ajkakat. Végül is, egy kis extrának nem volt rossz. Az összetevők között található hialuronsav (hidratál, biztosítja a rugalmasságot), áfonya és eperkivonat (antioxidáns hatással bírnak), cseresznye és szederkivonat (erősítenek és frissítenek), kollagén (dúsítja az ajkakat), a vörösáfonya kivonat pedig antibakteriális hatású és feszesít.


A KORIKA SciBeauty Méregtelenítő fátyolmaszk konkrétan tocsog a folyadékban, a koreai márka nem spórolt a hatóanyaggal. A maszk tripla rétegű, két hálót kell lehúzni, és marad egy tapadós illeszkedő zselé. Ezt továbbra sem tartom indokoltnak, főleg hogy már szétnyitásnál kettéválik.. Fura hálós kinézetű és anyagú a fátyolmaszk, erős gyógynövényes illattal. A mérete nagy, emiatt csúszkált is az arcomon, főleg a száj körüli részen. A második háló levétele után már jól tapad az arcra, olyan érzés mintha kocsonyával kentem volna be. Feltöltődik alatta a bőröm, feszesebb utána, hidratált. Nekem ez nagyon bejött. Az összetevők között szerepel hialuronsav, béta-glükánok és japán üröm levél kivonat is, amik javítják a bőr védőképességét, segítenek megújítani a bőrsejteket, védenek a károsodás és szennyeződések ellen, valamint bársonyossá teszik a bőrt.

Notino-n a KORIKA50HU kóddal 50% kedvezménnyel rendelhetőek a márka maszkjai, egészen szeptember végéig.


Milyen rendszerességgel használsz arcmaszkokkal és honnan szerzed be a kedvenceid?

You Might Also Like

0 megjegyzés

Címkék