Augusztusi AVON újdonságok | 2018

szombat, július 21, 2018


Far Away Rebel parfüm
4099 Ft
Mindenki vágyik arra, hogy kitűnjön a tömegből, és hogy minden nap különlegesnek érezhesse magát. Ezt az érzetet hozza el most nekünk az AVON új illatával, a Far Away Rebel parfümmel, amely mindezt tökéletesen megtestesíti. Az új illatkompozíció céltudatossággal és magabiztossággal vértez fel minket és segít felszabadítani a régóta bennünk szunnyadó királynőt, aki csakis a saját szabályai szerint él. A Far Away Rebel parfümben a feketeribizli-likőr fanyarsága keveredik a narancsvirág aromájával, de igazán elbűvölővé az édeskés csokoládé és a sós karamell teszi, így alkotva egy igazán figyelemfelkeltő illatot.

Avon Summer White Tropical kölni
2799 Ft
Az Avon Summer White Tropical kölni egy napfényes, nyári illatkoktél, amely az instant és pazar trópusi hangulatért felel. Egyetlen fújással feleleveníti bennünk a nyár legszebb emlékeit és elrepít bennünket egy pompás pálmafákkal körülölelt homokos, forró égövi szigetre, ahol felhőtlenül élhetünk meg minden pillanatot. Az illatban a lédús mandarin az ínycsiklandó áfonyával, a barackvirággal és az elegáns magnóliával olvad össze az édes karamella és a krémes szantálfa alapjain.

Aquavibe Dance forever kölni
3299 Ft
Az Aquavibe illatkollekció legújabb tagja, az Aquavibe Dance Forever kölni aromái a nyár rezgéseit idézik fel. A vidám és energikus illatban a lédús grépfrút az egzotikus licsivel és az édes vaníliavirággal ötvözve alkot ellenállhatatlan kombinációt, így kiapadhatatlan energiával tölt fel minket egy éjszakába nyúló, fergeteges buli során.

Avon Urban Pulse Las Vegas kölni
3969 Ft
Az Avon Urban Pulse Las Vegas kölni egy olyan illat, amely elhoz minden olyan kalandot, amelyre egy férfi vágyhat – a Las Vegas-i vad éjszakák lüktetését és a fényűző partik hangulatát. Az élénk és vibráló illat alapját a csábító pézsma adja, amelyben a friss citromolaj fanyarsága tökéletes egyensúlyban van az aromás levendulával.

Avon True Supershock és Supershock Max szempillaspirál
1999 Ft

Kedvenc Supershock szempillaspiráljaink, amelyekkel csodás babás pillákat varázsolhatunk magunknak, most új külsőt öltöttek magukra. Az Avon True Supershock szempillaspirál legendásan dús hatást kölcsönöz pilláinknak, hiszen nagy szintetikus keféje befedi és szétválasztja egymástól a szálakat, így már egy réteg felvitele mellett is sugárzó tekintetünk lehet. Az Avon True Supershock Max szempillaspirál innovatív cikcakkos keféjével pedig maximális festékfelvitelt tesz lehetővé, amely így ellenállhatatlanul dús hatást biztosít szempilláinknak a tövektől egészen a végekig.

Avon True szemkontúrceruza
1398 Ft

Dobjuk fel nyári szemsminkünket vidám, csillámló színekkel! Az Avon True szemkontúrceruza hat új, üde árnyalatát a vízen megcsillanó napsugarak ihlették. Ennek köszönhetően úgy tündökölnek, mint a nyári napfényben sütkérező vízcseppek, és kiemelik lebarnult bőrünk szépségét.

Avon True matt hatású ajakrúzs (1699 Ft) és Avon True szájkontúrceruza (1398 Ft)
Az Avon True matt hatású ajakrúzsok három új árnyalattal bővültek, amelyeket a virágok ihlettek. A virágos tónusú rúzsok tökéletesen illenek a napcsókolta bőrünkhöz, amellyel fokozhatjuk nyári szépségünket. A rúzsok 100%-ban matt hatásúak mindamellett, hogy hidratált érzést biztosítanak ajkainknak.

Az új árnyalatú ajakrúzsokhoz természetesen azokhoz passzoló szájkontúrceruzák is dukálnak. Ennek megfelelően az Avon True matt hatású ajakrúzsokhoz a színükben tökéletesen passzoló Avon True szájkontúrceruzák közül is válogathatunk, amelyek nemcsak abban segítenek, hogy ajkaink teltebbnek tűnjenek, hanem megkönnyítik a rúzs felvitelét is.

mark. Krémes Highlighter stift
1999 Ft
Ismerjük meg a tökéletes kiegészítőt, amely teljessé teszi és megkönnyíti a strobing technikánkat. A mark. krémes highlighter stift selymes fénnyel emeli ki arcunk hangsúlyozandó részeit. Ehhez vigyük fel a krémes highlighter stiftet az arccsontra, az orrnyeregre, a szemöldök fölé és alá, az állra és a felsőajak íve mentén. Ezt követően ujjbeggyel finoman ütögessük a bőrünkbe, hogy hamvas, természetes hatást érjünk el. Két árnyalatban kapható: a Star Struck árnyalat a hideg tónusú, míg a Candlelight árnyalat a meleg tónusú bőrhöz illeszkedik a legjobban.

Avon True négyes szemhéjpúder Avon True négyes szemhéjpúder
2499 Ft
Varázsoljunk magunknak igéző tekintetet az Avon True négyes szemhéjpúder három új palettájával, melyek a borostyán aranyló és a mályva bűvöletbe ejtő színeit hozzák el. A szemhéjbázis felvitelét követően árnyaljuk szemhéjunkat és alkossunk egyedi kompozíciókat a paletta színeinek segítségével. Ebben segítségünkre lehet a palettákon található számozás is, amelyekkel könnyedén készíthetjük el lépésről lépésre sminkünket.

Anew Clinical sötét foltok elleni precíziós szérum
3699 Ft

Intsünk búcsút a sötét foltoknak és az elszíneződéseknek az ANEW Clinical újdonságával. Az Anew Clinical sötét foltok elleni precíziós szérum új, kétszer koncentráltabb, C-vitaminnal dúsított formulája segít halványítani a napfoltokat, a pattanás után maradt foltokat, a barna és piros bőrfoltokat, illetve a szeplőket. Emellett élénkíti a fakó arcszínt és segít egyenletesebbé tenni a bőrtónust. A praktikus és precíz applikátornak köszönhetően ráadásul a szérum pont ott célozza meg a sötét foltokat, ahol a leginkább szükség van rá. Használjuk minden este, közvetlenül a sötét foltokra.

Avon True Nutra Effects Háromfázisú Elixír
2499 Ft

Három tápláló komponenssel erősíti és feszesíti bőrünket - az argánolaj táplálja, az E- vitamin hidratálja, az antioxidánsok pedig regenerálják a bőrt. A könnyű állagú és könnyen beszívódó elixír segít regenerálni és rugalmasabbá tenni a bőrt, simábbnak mutatni a finom ráncokat, mindeközben erősíti a bőr nedvességrétegét, illetve üdébb és fiatalosabb megjelenést kölcsönöz. Használat előtt alaposan rázzuk össze, hogy mindhárom fázis összekeveredjen, majd cseppentsünk tenyerünkbe 3-5 cseppnyit, amit masszírozzunk arcbőrünkbe beszívódásig. Ezt követően vigyük fel nappali krémünket és folytassuk a sminkeléssel a megszokott módon.

Avon Naturals málna és fekete ribizli szett
Testápoló (899 Ft), testpermet (899 Ft), kézkrém (649 Ft)

Csak imádni lehet az új Avon Naturals málna és fekete ribizli szettet, amely kirobbanóan gyümölcsös illatával bűvöl el bennünket. Az Avon Naturals málna és fekete ribizli testápoló hidratálja és ápolja bőrünket, miközben az Avon Naturals málna és fekete ribizli testpermet segítségével a nap bármely szakaszában felfrissíthetjük magunkat. A könnyű állagú és gyorsan beszívódó Avon Naturals málna és fekete ribizli kézkrémet pedig bárhova magunkkal vihetjük, segítségével azonnal hidratálhatjuk kézfejünket.

Avon Senses Caribbean Colada krémtusfürdő
669 Ft
Képzeljük el, milyen lehet a Karib-szigeteken kókuszt és papaját eszegetve a napfényben sütkérezni. Az Avon Senses Caribbean Colada krémtusfürdő ezt az érzést hozza el a fürdőszobánkba. A krémes állagú tusfürdő ugyanis az egzotikus papaja és az édes kókusz illatával kalauzolja el érzékeinket a homokos, pálmafákkal határolt tengerpartra, miközben gyengéden ápolja bőrünket.

Avon Andvance Techniques 4 az 1-ben Szulfátmentes Sampon
1299 Ft
Az AVON New-York-i hajszakértői forradalmi újítást hoznak a hajápolási rutinunkba. Az Avon Advance Techniques 4 az 1-ben Szulfátmentes Sampon a rendkívül kíméletes micellás technológiának köszönhetően gyengéden tisztítja, miközben simábbá varázsolja, intenzíven regenerálja és ápolja hajunkat, illetve táplálja a nagyon száraz vagy festett hajkoronát. A sampont masszírozzuk finoman a benedvesített hajba, hagyjuk hatni 1-3 percig, majd öblítsük ki. Használjuk minden harmadik hajmosásnál, szokásos samponunkkal felváltva.


Mit próbálnál ki az újdonságok közül?

You Might Also Like

0 megjegyzés

Címkék