Manikűrvadász 20.

hétfő, szeptember 28, 2015


Mint látjátok meglepő módon kitartó vagyok most a manikűr alkotásban, sőt még vártam is a következő forduló kiírását, aminek a házigazdája ezúttal Niki volt, a volt Lakkjegyzet blog írója.

Bree-től kellett manikűrt vadásznom, ami megmondom őszintén nehéz feladat volt, mert a legtöbb alkotása számomra túl bonyolultnak tűnt, így a végén erre a pöttyös körömre esett a választásom. 


Olyan kis bohókás, de tetszik. Alapszínnek egy nagyon világos nude színt használtam, a pöttyöket pedig én nem vittem annyira le. A különböző manikűrkészítéshez való eszközök közül a pontozóval a legkönnyebb dolgozni, vele nincs annyi macera és még szépeket is lehet vele alkotni. De persze sok mindent szeretnék még megtanulni, például hogy cikk-cakk fazont hogy kellene készíteni, vagy hogy mások hogyan oldják meg, hogy a köröm egyik fele ilyen színű, míg a másik olyan, de most érzek is magamban elég kedvet ahhoz, hogy ezeket próbálgassam.



Nektek hogy tetszik?


A többiek alkotásai:




You Might Also Like

23 megjegyzés

  1. Vicces, én is levadásztam ezt :D Nagyon jó lett a te verziód is! :)

    VálaszTörlés
  2. Aranyos lett, tetszenek a színei :)

    VálaszTörlés
  3. Jééé te is ezt vadásztad? : )) úgy látszik ez a manim is tetszik nektek ^_^ az egyik virágos alkotásom volt még ilyen, hogy sorra azt alkották újra a lányok. : )
    remélem jól érezted magad nálam nézelődés közbe. : ) nyugodtan próbálgasd magad, biztos szépséges manikat fogsz alkotni, mivel ez is nagyon mutatós lett!! : )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! :) Hát igen, elég nehéz volt választani a sok szépség közül :D

      Törlés
  4. Annyira édes lett, kislányos, mégis hihetetlenül igényes!

    VálaszTörlés
  5. Olyan aranyos. Mintha egy csomó rágó lenne *-*

    VálaszTörlés
  6. Imádom ezeket a vidám színeket együtt, máris jobb hangulatot adott, amikor ránéztem! :)

    VálaszTörlés
  7. Nagyon tetszik, olyan vidám :)

    VálaszTörlés

Címkék