CHOiSE körkép és kívánságlista

hétfő, október 19, 2015


Ebben a hideg és búval bélt időben nincs is egyszerűbb, mint a pihe-puha ágyban fekve, teát kortyolgatni és böngészgetni a weboldalakat. Igen, ennek a hátulütője még mindig ugyanaz, de egyszer-kétszer megér egy próbát, ha pedig már egyszer rendelek valahonnan utána kialakul egy képem róla és a későbbiekben tudni fogom, hogy honnan érdemes és honnan nem rendelni. A mai alkalommal a CHOiSE kínálatát veszem górcső alá.

Rengeteg külföldi ruhát árusító oldal van, a gyengébbtől egészen a jó minőségű ruhákat forgalmazóig. A CHOiSE nem a gagyi minőségről és kínai ruháiról népszerű, hanem ellenkezőleg, épp ezért keltette fel az én figyelmemet is.

Blézerek

Nagyon szeretnék egy (vagy több :D) blézert, ezek igazi alapdarabok és szinte mindennel kombinálhatóak, akár sportosabb, hétköznapi vagy elegánsabb az öltözékünk, választékból pedig nincs hiány. A leopárd mintás egy különlegesebb darab, nem kérdés hogy a mintázata miatt tetszett meg. A fehér blézer az egyik kedvencem, alapszín, mint a fekete, az egyetlen hiányérzetem vele kapcsolatban, hogy nincsen rajta gomb, de úgy érzem ez sem fog sokáig visszatartani. A fekete blézer pedig pont azért tetszik, mert gombolható, a szélei pedig különlegesebbek. A dinnye színű blézer nem az a hagyományos blézer fazon, de mind a színe, mind pedig a húzott ujja miatt nagyon tetszik, övvel pedig különösen jól mutat. A virágmintás szépséghez szerintem nincs mit hozzáfűzni, a színösszetétel is nagyon telitalálat és bár gomb nincs a cipzár feldobja. A mustár sárga színű blézer pedig egyértelműen a színe miatt vett le a lábamról, mostanában rajongok ezért az árnyalatért.

Poncsók és Kabátok
Nagy divatjukat élik a poncsók, amik bár nem alapdarabok, de egyre szebb és érdekesebb darabok látnak napvilágot belőlük, nekem is egyre jobban tetszenek. Rögtön ki is néztem innen belőlük kettő, mindkettőt elfogadnám, de a kedvencem a barna poncsó, kellemes anyagúnak néz ki, tetszik a színe és az egyszerűsége. A kockás poncsó már egészen más stílus, a rojtok nélkül azért jobban tetszene. A bőrbetétes kabáthoz pedig nincs mit hozzáfűznöm, jól néz ki és kész. Az egyetlen problémám az ilyen kabátokkal, hogy nem lehet összecipzárazni vagy gombolni, így pedig nem sokat véd a hidegtől.

Pulóverek és Kardigánok
A pulóvereké a legnagyobb főszerep nálam idén, jó pár darabot szeretnék beszerezni belőlük. A fehér plüssszerű anyagú pulóver az anyaga miatt keltette fel a figyelmemet, már korábban is szemeztem hasonló anyagúval, de mindig féltem tőle, hogy hogyan fogom kimosni anélkül, hogy rongálódna. A szürke is azok közé a színek közé tartozik, amikhez most kedvem van, így került ide a szürke színű pulóver is, jó fajta anyagból készült és az ujjai miatt különleges. Az orgona lila színű pulcsi a színe miatt tetszik, bár annyira nem őszhöz/télhez illő szín, de tulajdonképpen miért ne? Ha már az égbolt állandóan bánatos, legalább az öltözködésünk legyen vidámabb. A kardigán anyagától tartok, hogy nem feltétlenül a legjobb minőség, az ujjai és a waterfall stílus miatt tetszik. Bézs színű pulóver, az anyaga elvileg ennek is megfelelő, a színében nincs semmi extra, egészen egyszerű. És ugyanez a pulóver rózsaszínben máris sokkal másabb, a kettő közül egyértelmű hogy ezt választanám, a szín miatt az egész sokkal jobban néz ki.

Kiegészítők
Végül de nem utolsósorban két nyaklánc tetszett meg most a kínálatból: egy köves statement és egy háromsoros gyöngyökből álló nyaklánc, utóbbi a kedvencem, igazán elegáns. A párnát pedig azért néztem ki, mert mostanában el kezdtem gondolkozni azon, hogy szeretnék egyedi feliratos párnákat csinálni, bár ennél inkább a párnahuzat a lényeg, de kocka alakú párnát szeretnék hozzá, ez pedig pont utamba esett.

A sálakat is nézegettem, onnan is kinéztem párat; igazából bőven lenne még miből válogatni, de nem szerettem volna elnyújtani a bejegyzést. A szállítás egyébként ingyenes, ami elég nagy pozitívum, valamint az első rendelés árából 10% kedvezményt is kaphatunk.


Tetszik valamelyik ruhadarab a fentiek közül?
Rendeltetek már az oldalról?

You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Illenek hozzád ezek a ruhák! :)
    Nekem is jöhetne 1-2 blézer (főleg a feketének a párja, a szürke tetszik) meg pulcsi :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi :) Kellene egy varázsütésre feltöltődő bankszámla és már meg is rendelném a fél készletet :D

      Törlés

Címkék