Az én Norie Boxom

csütörtök, december 17, 2015


A December elsejei héten Takács Nóri előrukkolt a hírrel, miszerint összeállított karácsonyi meglepetés dobozokat, melyeknek az összetétele különböző és zsákbamacska, de azért a márkák adottak voltak. Nem bírtam ellenállni a kísértésnek, s miután December 4.-től lehetőség volt rá, hogy Alexandra könyvesboltba rendeljük a dobozt (postaköltség mentesen), rögtön le is csaptam egyre. Ma megmutatom mit tartalmazott az én dobozom. Ha Te is megrendelted és nem akarod tudni mit tartalmaz, akkor ne olvass tovább! :D

Amit előre tudni lehetett: 5 terméket tartalmaz a doboz, mindegyik dobozban van Helia-D termék és egy könyv az Alexandra Könyváruháztól. A többi lehetséges márka pedig ezek voltak: NaturaVivente, Szamos Marcipán, Katona Borház, Panyizsuzsi, Paula's Choice, Naurel. 90%-ban csupa izgalmas és érdekes termék. A NaturaVivente és a Naurel márka már egy ideje mozgatta a fantáziámat, hiszen mindkettő organikus, natúr termékeket népszerűsít. A Paula's Choice-t azt hiszem nem kell bemutatnom, tőlük szerintem bárki örülne szinte bármilyen terméknek, ami illik a bőrtípusához; míg a Panyizsuzsi ékszerek sem ismeretlenek sokak számára: egyszerűek, letisztultak, de szépek. De legjobban a Naurel vagy PC terméket szerettem volna a dobozomba látni. Az egyértelmű volt, hogy a marcipánt és a bort nem szeretem, így nagyon-nagyon reménykedtem, hogy ne a boros élmény kerüljön az én dobozomba, és matematikailag erre volt a kevesebb esély.


A szállításról is ejtenék pár szót. December 4.-én rendeltem meg a dobozt, semmilyen konkrét infó nem volt a szállításról, hogy mikor kezdődik, mikor és hogy várható, csak annyit tudtunk, hogy kapunk értesítést a könyvesbolttól ha mehetünk a csomagért. December 12.-ig nem történt semmi, ezért felhívtam azt az üzletet, ahová én rendeltem a dobozt, érdeklődni hogy mi a helyzet a dobozokkal. A hölgy akivel beszéltem azt sem tudta miről van szó, mi az a Norie box.. majd miután elmagyaráztam megnézte és kiderült, hogy már előző nap óta ott vannak a dobozok és lehet értük menni, csak nem szólt senki. Ezután rögtön be is mentem érte a boltba, ahol ismét fogalmuk sem volt, hogy miről beszélek, mit keresek, de azért a végén csak sikerült megtalálniuk a csomagot.


Hazaérve alig bírtam várni, rögtön neki is estem a csomagnak (a doboz nagyon tetszik - ki fogok találni neki valami funkciót, nem szeretném kidobni), de az izgatottságom sajnos hamar elillant. Az én dobozomban volt az egyik 2 fő részére szóló vacsorával egybekötött borkóstolóra érvényes utalvány. Elég peches vagyok és lehet mondani, hogy miért panaszkodom (amúgy nem panaszkodom), mikor ez a legértékesebb dolog a dobozokban stb., de valakinek, aki utálja a bort, a borkultúra pedig ebből kifolyólag szintén hidegen hagyja, így nem tud vele mit kezdeni, annyira még sem számít értékesnek. A Szamos Marcipántól volt a dobozomban egy Gyöngypraliné, ez szinte borítékolható volt számomra, hogy lesz benne, de ez a legkevesebb, odaadom valakinek, aki szereti, bár a közvetlen környezetemben nincs ilyen. Az Alexandra Könyváruháztól egy Müller Péter könyvet rejtett a doboz (Útravaló - Örömről, játékról, önfeledtségről). Szeretem az idézeteket, a bölcsességeket - ilyen téren Paulo Coelho és Müller Péter könyveit szeretem legjobban, így ennek örültem, várom már hogy lapozgassam.


A NaturaVivente márkától egy pici tasakos minta volt a dobozban és egy 20% kedvezményre jogosító kupon, amit a prémium termékeikre lehet beváltani a weboldalon keresztül, ki fogom próbálni, bár maximum 1-2 használatra lesz elég. Végül pedig a Helia-D termék, ami biztos volt, hogy mindenki dobozában lesz az Aquaboom Mélyhidratáló Arcgél, aminek első látásra örültem, de miután megnéztem Krémmánián az összetevőket és a véleményeket már nem annyira, mert nem szépek, itt el is dőlt, hogy biztosan nem fogom használni, úgy hogy már sikerült is tovább adnom rajta.


A doboz 4990 Ft-ba kerül, és nem kérdés, hogy borkedvelők számára telitalálat még úgy is, ha semmi mást nem használnának fel belőle, remek romantikus program is lehetne akár, hiszen valóban értékes és ez az összeállítás a legértékesebb a dobozok közül. De tekintve, hogy én ezek közül egyedül a könyvet és a kis mintát tudom hasznosítani, mindenki ki tudja számolni, hogy nem igazán érte meg, emiatt kicsit csalódott vagyok, sajnálom, hogy sem Naurel, sem pedig Paula terméket nem sikerült kifognom - de hát ez a zsákbamacska dolgokhoz hozzátartozik.


Valaki rendelt még közületek Norie Box-ot?
Nektek tetszene ennek a doboznak a tartalma?

You Might Also Like

42 megjegyzés

  1. Én megrögzött meglepi box függő vagyok...de most először éreztem azt, hogy de jó hogy a nem mellett döntöttem. Vagyis keret nem maradt rá. Nem is tudom...úgy ámblokk az egész nem az én világom. Én sem szeretem a bort, semmilyen alkoholt sem. Marcipánt mondjuk szeretem. De a krém és a kis minta nem győzött meg. Könyvet meg inkább veszek magamnak. Több mint 20 év olvasás után van kialakult ízlésem. Kíváncsi lennék más összeállításra is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megértem az álláspontodat, utólag látva én is inkább kihagynám. Nekem a DM dobozoknál még sosem volt szerencsém, a Pixibox-ok pedig az utóbbi időben számomra nem túl érdekfeszítőek, így rögtön felcsillant a szemem mikor megláttam a márkák felsorolását. Egyébként én eddig olyan dobozokat láttam még, amikben 1 fős boros élmény volt és emellett PC hámlasztó vagy 1 fős boros élmény és mellette Panyizsuzsi ékszer a többi termék pedig ugyanaz, más összeállítással még nem találkoztam, de én is kíváncsi lennék.

      Törlés
  2. Elég vérszegény lett ez a doboz. És ráadásul az első, amivel nagyot kellett volna dobbantani.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Háát igen, bár nem tudom, hogy terveznek-e még belőle, elvileg ez csak a Karácsonyi szezon miatt jött most létre, szerintem a boros dolgot ki kellett volna hagyni belőle, helyette pedig mást rakni bele, ami nagyobb valószínűséggel nyeri el a többség tetszését.

      Törlés
  3. Kicsit összecsapottnak érzem ezt a dobozt. Bennem azt a hatást kelti, hogy az utolsó pillanatban lett kitalálva, hogy a piacra kerüljön, mintegy meglovagolva, hogy jön a karácsony, és hogy más beautybox(ok) mennyire sikeres(ek).
    Ha tényleg az örömszerzés lenne a célja, akkor 1 szolgáltatásra, egy pralinéra, egy kozmetikumra, egy könyvre és egy termékmintára nem mondanák azt, hogy 5 termék van a dobozban, mert a minta, az mégiscsak egy minta, a borkóstoló meg egész egyszerűen nem női program.
    Láttam már néhány dobozkáról bejegyzést, de Naurel, vagy PC termék még egyikben sem lapult, felhasználásra nem váró borkóstoló viszont igen.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Először mikor megláttam/hallottam, hogy boros élmény is van egyes dobozokban akkor úgy elgondolkoztam, hogy ezeket a dobozokat 99%-ban nők rendelik, de a nők körében ennyire népszerű lenne a borozás, hogy ilyet tesznek bele? Akkor azt hittem, hogy biztos csak én nem szeretem, meg nekem nem jönne be annyira ez a program, de ahogy látom a többség annyira nem díjazza. Én is úgy láttam eddig, hogy nagyon nagy részt szinte minden dobozban borkóstoló utalvány van és nagyrészt mindenki megválni szeretne tőle.. :/

      Törlés
  4. Szakasztott ugyanilyen a dobozom, csak másik könyv volt benne. A benyomásom nagyjából ugyanez volt, mint neked, én sem iszom már vagy két éve alkoholt (ez úgy hangzott, mint egy gyógyuló alkoholista :D ) de ha innék sem mennénk fel vidékről. Így ezt elajándékoztam. A könyvnek örültem, a krémnek is (bár az összetevőket bevallom, meg sem néztem eddig) és ennyi. Annyira reméltem, hogy a másik három termékből legalább egy kerül a dobozomba, mindegy melyik, nagyon örültem volna neki, de sajnos peches vagyok én is. Értem én, hogy ez a legértékesebb doboz ha az anyagi értéket nézzük, de egy ki nem használható utalvány, egy tasak minta és egy darab bonbon nem tett felhőtlenül boldoggá.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na igen, pontosan így érzek én is, nagyon szerettem volna a másik két kozmetikai márkától egy terméket - meg hát nem azért rendeltem meg a dobozt, hogy aztán elajándékozgassam az egészet, sajnálom, hogy te is "megszívtad".

      Törlés
  5. Ez a doboz úgy pénzlenyúlás, ahogy van. :) 4.990 ft-ot kiadni valamiért, ami után telefonálgatni kell, meg még szaladgálni az Alexandrába... pffff... már a telefonköltség, meg a buszjegy miatt sem 4.990 Ft az ára, de az utánajárásra kidobott időről még nem is beszéltem...
    És mi van egyébként akkor, ha házhoz szállítással kérem? Akkor 4.990 Ft + futárköltséget fizetek egy marék semmiért?
    A legrosszabbul szerintem az járt amúgy, aki egyfős borkóstolót kapott, és aki vidéki. Nem is értem, hogy ezt hogy képzelték a doboz megalkotói...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, az átvétel sem volt problémamentes, de ha a tartalom kárpótolt volna, akkor az a legkevesebb, egyébként engem ez a rész csak amiatt zavart, hogy most ha nem jut eszébe valakinek betelefonálni, akkor kitudja nekik mikor jut eszükbe? Az is elég gyengén hatott, hogy azt sem tudták miről beszélek.. Egyébként igen, házhoz szállítással is lehetett rendelni, plusz 1000 Ft-ért, de arról is hasonló dolgokat olvastam, volt aki arról sem kapott értesítést, hanem egyszer csak telefonált a futár, hogy mindjárt ott van, de szegény lány, mivel nem szóltak neki nem volt otthon, azért erre kifizetni ezer forintot már bosszantóbb, legalább szólnának előre.

      Törlés
  6. Én is szeretem az ilyen box-okat, de egyet értek az előttem szólókkal: irtó gyenge lett. Ár-érték arányban a legrosszabb, amit eddig láttam. Nekem is izgatta a fantáziámat, de örülök, hogy nem adtam ki rá 4990 Ft-ot, mert pénzkidobás lett volna. Sajnálom, mert Nóritól jobbra számítottam volna... :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem tudom, hogy van-e olyan doboz, amiből a borkóstoló kimaradt és helyette a kozmetikai termékek és ékszer kapott helyett, mert szerintem az lenne az egyetlen összeállítás, amit megérné megvenni, de ezt ugye előre nem tudja senki. Akkor Te most jól jártál, hogy nem rendeltél :)

      Törlés
  7. Ebben a dobozban az egyetlen érték a könyv, aminek az ára biztos jóval olcsóbb 5000-nél. A többit én pl. nem tudnám hasznosítani. A borkóstoló egy olyan doboz esetében lenne szerencsés, amit direkt 40 év feletti embereknek szántak. Mivel a vásárlók többsége gondolom fiatalabb, ezzel jól befürödtek. Persze továbbajándékozható az ilyesmi is, de ha magadnak veszel dobozt, elsősorban te akarod élvezni a tartalmát gondolom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy nem csak én érzem úgy, hogy túlzás volt ez a boros élmény bele, mert nincs azért ilyen számban borimádó, aki tényleg tudná hasznosítani :D Egyébként egyetértek, én is csak a könyvet tudom használni, na meg a kis mintát, de az pedig nem sokra lesz elég és nem azért terveztem rendelni, hogy elosztogassam utána a tartalmat, de ez van.

      Törlés
  8. Tényleg nagyon gyenge a doboz az árához képest. Kb. két percig gondolkodtam rajta, hogy kell-e nekem egy ilyen, amikor először láttam a reklámját, de lebeszéltem magam. A bort nem szeretem, a hátsó felem marcipán nélkül is elég nagy, könyvet inkább én választok, a maradék meg nem volt annyira vonzó, hogy érdemes legyen ennyi pénzt kiadni érte, pláne, ha még nekem kell rohangálni utána.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor Te gondolkodtál jól :) Én is ezeket sorakoztattam fel magamban rendelésnél, de én úgy voltam vele, hogy csak nem vagyok olyan pech-es, hogy pont bort meg marcipánt kapok, hát még is sikerült, legközelebb máshogy közelítem meg :D

      Törlés
  9. Húh, hát hogy őszinte legyek, tényleg vérszegény egy dobozka, ennyi pénzért főleg! :\ Nem bánom, hogy kihagytam. Az elsőnek pedig nagyon ütnie kellett volna - ez is ütött, csak negatív értelemben.
    A borkóstoló elég kis szegmenst fed le, ahogy a többi is. Sajnálom, hogy ilyen lett Barbi, főleg így karácsony előtt! :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is sajnálom, azt hittem szuper lesz, de picit máshogy sült el :/ :D

      Törlés
  10. Nagyon sokat gondolkodtam, megrendeljem-e, de így már nem bánom, hogy nem vettem meg, mert elég silány dobozt sikerült összeállítaniuk. Sem a marcipánt, sem a bort nem szeretem, ráadásul vidékiként gondolom a Budapesten tartott borkóstolóra el sem tudtam volna menni, legalábbis ezért biztosan nem utaztam volna fel. A mintát a kuponnal nem merném a helyükben az 5 termék közé sorolni, max. plusz apróságként tettem volna bele a dobozba. Ha alapból jó dolgok lennének benne, azt mondanám, a könyvvel együtt nagyon megéri, de így kb. az az egy értelmes meglepetés került bele. Egyébként kíváncsi lennék, hány dobozba került PC, mert eddig még senkinél sem láttam.......

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jól járták akkor most Te is, hogy kihagytad, elég sokan gyűltünk össze, akik nem szeretik sem a marcipánt sem a bort :D Én már jó pár embernél láttam, hogy PC hámlasztó volt a dobozában 1 fős borkóstolóval, olyan is volt ahogy láttam, aki két dobozt is rendelt és mindkettőnek ugyanaz volt az összeállítása, érdekes. Mondjuk az 1 fős utalványokat sem értem.. ki az aki egyedül elmegy?

      Törlés
  11. Sajnos még hozzá kell tennem, hogy Nóritól ez elég nagy csalódás. Hétköznap sokkal jobb dolgokat sorsol ki ajándékként, mint amiket most elad a követőinek...

    VálaszTörlés
  12. A doboz kitalálójának legalább jó lesz a karácsonya. Na meg az ő szeretteinek, akik biztos nem borkóstolót fognak kapni a sokszor 4990 forintjából...
    Ez a doboz úgy gáz, ahogy van, szégyellhetné magát, aki a követőiből ilyen szinten képes pénzt lehúzni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem Nórit a jó szándék vezérelte, legalábbis én nem gondolnám, hogy szándékosan akart használhatatlan dobozokat összeállítani, de akárhogy is nézem ez most elég rosszul sült el.

      Törlés
  13. Sajnos én kapásból négy Norie boxot is rendeltem. Gondoltam, jó ajándék lesz mind magamnak, mind a szeretteimnek. Felháborodásomra mind a négy box teljesen ugyanazt tartalmazta. Még a könyv sem tért el benne. Az átvétellel kapcsolatos problémák és a szegényes tartalom mellett sajnos erre sem figyeltek oda. Nóritól én is többet vártam. Kidobott pénz volt ez a norie-box, s most törhetem a fejem új ajándékokon is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az azért elég érdekes, hogy pont mind a négy egyforma, nem is értem. Ha valaki többet rendel nyilván nem azért teszi, hogy mindben ugyanaz legyen, sajnálom, hogy te is pórul jártál :/

      Törlés
    2. Ami képeket láttam az alapján az jön le, hogy a könyveken kívül minden más mindenkinél ugyanaz a termék, de a könyvből is lehet csak kettőféle van. Tehát PC és Hélia D mindenkinél ugyanaz...és hát arra is lehet gondolni, hogy azokból is lehet olyat küldtek ami nem a legnépszerűbb a vásárlóknál...bár lehet inkább árkategória alapján döntöttek. Szerintem márkánként legalább 5 félét kellett volna variálni, de akkor se lenne értelme max kettőt rendelni, mert akkor is nagy az esély, hogy hasonló lesz a doboz. Egyébként ha már borozgatni akartak volna, inkább adtak volna valami webshopos utalványt, márkás bort lett volna kinek elajándékoznom, levásároltam volna azt a 7000/14000-et max ráfizetek pár száz forintot + max 1000 Ft a kiszállítás, de akkor is jól jártam volna. Szerintem amúgy se hozta a várt sikert, annyira be volt harangozva hogy limitált darabszám, de még mindig rendelhető. Sőt külön nyereményjáték van azoknak akik aznap rendelnek.

      Törlés
  14. Épp most akartam leadnia a Norie-box rendelésemet, de gondoltam előtt megnézem, hogy mit kapott. Nagyon örülök, hogy ráakadtam a blogodra!

    És akkor lennék most én az első aki amúgy elmenne Pesten a borvacsorára!:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy hasznosnak találtad a bejegyzést :) Hát, ha téged érdekel a borkóstoló akkor megpályázhatsz egy dobozt, szinte borítékolható, hogy lenne benne utalvány :D De rengetegen nem tudják vagy akarják felhasználni sem, szóval ilyen úton is hozzá juthatnál akár valakitől, ha szeretnél :)

      Törlés
  15. Sajna azt kell mondanom maga a doboza ér a legtöbbet. Én 1 fős borkóstolót kaptam, amivel mint vidéki nem tudok amúgy se mit kezdeni, egyet meg nehéz elajándékozni is. Én egy Lévai Katalin könyvet kaptam, bár engem a könyv része alapból nem nagyon izgatott, mert gondoltam, hogy az úgy is olyan lesz amit tovább passzolok. Nem azért mert nem szeretem a könyveket csak nem nagyon van olyan kívánságlistás könyvem, ami Alexandra kiadós lenne. Nekem volt benne egy 30 ml PC termék. Nem tudom más is belebotlott abba a facebookos posztba ahol valaki arra panaszkodott hogy neki NaturaVivente és Panyizsuzsi termékek voltak a dobozába és hogy nem tud velük mit kezdeni mert egyiket nem használja a másik meg nem az ízlése és szívesen elcserélné. Csak tudnám a borutalványom kívül mire válthatná mikor szerintem ő kaphatta a legjobb csomagot. Tudtam, hogy lutri a csomag, de azért nem hogy a marcipán összvissz egy darab lesz és a boros dologra azt gondoltam, hogy valami márkásabb bor lesz benne nem utalvány egy kóstolásra. Az arcápolási termékeknél meg úgy voltam, hogy kb mindegy milyen, mivel nem ismerem ezeket a márkákat de egy próbát megérnének.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az az illető akkor nem túl sok dologra tud cserélni, de valóban jobban járt. A borra én is azt hittem, hogy valami apróság, kóstoló lesz benne vele kapcsolatban maximum, főleg mivel azt írta Nóri, hogy azért ilyen drága a szállítás, mert hogy törékeny a csomag, kérdem én, amiket eddig láttunk, azokban mi törékeny? Szerintem semmi.

      Törlés
    2. A törékenyre én is azt hittem, hogy az üveges bor miatt.

      Törlés
  16. Bevallom, nekem Nóri egyszerűen nem a szívem csücske, brandként meg főleg nem. Nagyon gyenge ez a doboz, főleg ennyi pénzért!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én szeretem a videóit, és ő maga is szimpatikus, de a dobozt tényleg gyenge lett.

      Törlés
  17. Nekem ugyanezek voltak a dobozomban, KIVÉVE a borkóstolást, ahelyett én a Dabba vadmálnás virágvizét kaptam, szóval nagyon elégedett vagyok:))) A csokit szeretem, a könyvet nem vettem volna meg magamnak, de el fogom olvasni, a mintának örülök, az arckrémnek is örülök, és a legeslegjobban a virágvízért vagyok oda, majdhogynem csak emiatt rendeltem meg, és szerencsém lett! :-) Bár sajnos a dobozzal nekem is vannak fenntartásaim, például a könyv pont egy olyan szerzőtől van, akinek a művei nem nagyon érdekelnek.. kicsit oravezc-coelho feeling, amit én nem csípek, a másik pedig a borkóstoló, azzal csak annyi a bajom, h miért teszik bele egy főre?! Én annak is örültem volna, hiszen nagyon szeretem a jó borokat, pedig még csak 23 és lány vagyok, és a Katona borházat is ismerem, sőt, még a közelben is van, szóval minden téren örültem volna annak is, jó program a párommal, na de nem egy főre?! Nem is értem... szóval összességében elégedett vagyok, talán a könyv a legnagyobb kapufa, pedig olvasni imádok, de nem ezeket a lélekfejtős könyveket...

    H.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Végül nekem se lett olyan rossz a dobozom, miután kiderült, hogy van kereslet 1 db borutalványra is. Felajánlottak cserébe egy virágvizet. (Akivel cseréltem neki is volt egy utalványa és szeretett volna még egyet, hogy a párjával tudjon menni.) Bár a borutalvány értékesebb (igaz egyik kupon oldalon már 3500ért lehetett venni...tehát nem 7000 Ft) én úgy se tudtam volna felhasználni. Ritkán járok Pestre, de most pont volt dolgom és neki is jó volt a hely és az idő a cserére. Virágvízre meg úgy is kíváncsi voltam, hogy milyen. Azért ha legközelebb lesz ilyen nem biztos, hogy rendelek. Mindenesetre előtte jobban informálódok, hogy ki mit kapott/kaphat.

      Törlés
    2. A vadmálna vízzel nagyon jól jártál, az sláger termék, állítólag sok mindenkinek bejött. Akkor neked szerencséd volt, hogy sok mindent ki tudsz/ki tudtál volna használni :) Az 1 fős borkóstolós utalványt én sem értem igazából.. nem hiszem, hogy valaki egyedül elmenni, és így még eladni is nehéz.

      Aki tudott cserélni annak szerencséje volt. Legközelebb talán nem kellene ilyesmiket beletenniük, amiket úgy is nagyrészt senki nem tud igénybe venni, hiszen ez előre is látható volt :/ Mindenesetre nekem is elment most a kedvem a zsákbamacskáktól :D

      Törlés
  18. Anyukámnak rendeltem a dobozt, s csak most látom, hogy a könyv, amit kaptam egy pszichiátria zárt osztályán élő, töredezett identitású, sok pszichotikus, skizoid epizódot megélő homoszexuális 16 éves lány egyes szám elsőszemélyű naplója. Nem éppen a legszerencsésebb könyv és téma választás egy ajándékcsomagba. Magamnak sem venném meg a fent említett művet, nemhogy az anyukámnak. Nagyot csalódtam a Norie-boxban több szempontból is. Annyi jó könyvet sorsol ki Nóri folyamatosan. Nem tudott volna azok közül választani.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Húha akkor az megint egy melléfogás, ilyen szempontból én teljesen jól jártam legalább könyv terén, tetszik amit kaptam :D

      Törlés
  19. Én is rendeltem Norie boxot. Az Alexandrából kilépve alig vártam hogy kibontsam. Az első csalódás a doboz valódi mérete volt. Meglepődtem, mert elég kicsi volt, ahhoz képest hogy mit ígértek. (Pl. innentől kezdve tudtam, hogy "normális", nagy méretű könyv kilőve, hiszen nem fért volna bele.) Úgy volt beharangozva az egész, hogy 10-15 ezer Ft között lesz. Ehhez képest azon "izgultam" a csomag felfedezése közben, hogy legalább az árát kapjam vissza. Összességében nem mondanám hogy rossz, de ennél szerintem mindenki sokkal több és jobb dolgokra vágyott.
    Az én csomagomban ezek voltak: Müller Péter "könyv", 1 db Szamos marcipán, PC hámlasztó (30 ml), NaturaVivente termékminta, 20%os kuponnal (ezt én nem nevezném terméknek) meg a Helia-D arckrém, ami mindenkinek egyforma. Kipróbáltam, de nem is krém, hanem zselé, és szerintem semmit nem ér.
    Összességében csalódott vagyok, nem ezt vártam. Azt hittem sokkal nagyobb értéke lesz, de kb annyi, mint amennyit kiadtam érte, mert a könyv is le van árazva most az Alexandrában. Nóritól jobbat vártam!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnálom, hogy Te is csalódtál a dobozban :/ Azóta már jó pár dologról kiderült, hogy amúgy le van akciózva, ki van árusítva, sokkal olcsóbb, szóval érdekes.

      Törlés
  20. Háát... örülök, hogy nem rendeltem meg, pedig sokat filóztam rajta. A Paula's Choice termék, és a Naurel nagyon vonzó, de így, hogy van doboz, amiben ilyenek nincsenek is... úgy voltam vele az árát inkább majd közvetlen egy-két termékre költöm el. Jól tettem, ahogy látom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Bennem is megfordult ez a gondolat rendelés előtt, de azt hittem szerencsésebb leszek. Jól tetted akkor, hogy nem rendeltél.

      Törlés

Címkék