Xmas Challenge Day 8 | Akit könnyű megajándékoznom és akit nagyon nehéz

kedd, december 08, 2015


A Magyar Bloggerek és Blogkedvelők közössége csoportban Suz'n fejéből pattant ki az ötlet, hogy Karácsonyi Challenge-t indít, ami leginkább a VKP-hoz hasonlít és röviden annyit takar, hogy December 1 és 24 között a résztvevők mindennap egy megadott karácsonyi témáról írnak egy bejegyzést a blogukra.

Kit a legkönnyebb és kit a legnehezebb megajándékoznom?

Mindkét kérdésre nagyon egyszerű a válasz. A legnehezebb egyértelműen a hímneműek megajándékozása, ezzel minden évben "megszenvedek", ezen kell a legtöbbet törnöm a fejem. Egy lánynak/nőnek szerintem mérföldekkel egyszerűbb ajándékot venni, ők szinte bárminek örülnek, az év folyamán rengetek elejtett mondatukból meríthetünk ihletet. Ellentétben a férfiakkal, akik általában nem tesznek megjegyzéseket, nincsenek sem kis sem nagyobb kívánságai, persze vásárolhatunk nekik tusfürdőcsomagot, dezodorcsomagot, de én nem szeretem ennyire leegyszerűsíteni a dolgot és leragadni ennél, túlságosan snassz és semmi személyes, semmi megerőltető nincs benne. Általában ilyenkor hangzik el a sablonmondat, hogy ha van valamilyen hobbijuk, akkor abból ki lehet indulni. Lehet, hogy csak az én esetemben, de ez még soha senkinél nem állta meg a helyét. Attól, hogy valakinek a focizás a hobbija, még nem jelenti azt, hogy szeretne egy focilabdát, vagy edzőcuccot - ha úszni jár rendszeresen, attól még nem feltétlenül akar fürdőnadrágot vagy úszósapkát.. Biztos akadnak esetek, amikor ez beválik, de szerintem ez van kisebb arányban. Ők kevésbé szeretik a meglepetéseket, így jó megoldás lehet kérni tőlük egy "kívánságlistát", így biztosan azt kapják, amit szeretnének, de még is lesz benne egy kis izgalom, hogy vajon mi mit választottunk a listáról.

Én a legkönnyebben a húgomat tudom megajándékozni, neki mindig van egy olyan aktuális érdeklődési köre, amiből nagyon egyszerűen ki lehet indulni, így neki tudom a legkönnyebben kitalálni, hogy minek örülne a legjobban és tényleg nagyon örül is neki mindig. Valamint a saját kezűleg készített meglepetésekkel sem lehet mellényúlni, látni és érezni rajta, hogy időt és energiát fektettünk belé.


Ti kit ajándékoztok meg legkönnyebben és legnehezebben?

You Might Also Like

0 megjegyzés

Címkék