2. Blogszülinap + Nyereményjáték

kedd, április 05, 2016


Március 15.-én volt 2 éves a blog, amit természetesen nem felejtettem el, eredetileg aznapra terveztem a bejegyzést, de aztán úgy alakult, hogy megcsúszott. Ennek köszönhetően ez egy személyesebb bejegyzés, a végén nyereményjátékkal.

Mikor két évvel ezelőtt létrehoztam a blogot nem feltétlenül gondoltam volna, hogy ennyi ideig ki fogok tartani mellette, ennyire le fog kötni és meg fogom szeretni. Persze alapvetően főként azért hoztam létre, hogy tanácsokat és tapasztalatokat adhassak át másoknak, de emellett az egyik fő hobbim is lett és én is sokat tanultam általa. A legfőbb dolog, ami lehet, hogy a blog nélkül sosem valósult volna meg az a tudatosabb bőrápolás. 3 évvel ezelőtt még én is abba a hibába estem, hogy csomagolás és ígéretek alapján kaptam le termékeket a polcról, az INCI-nek pedig még csak a hírét sem ismertem, nem hogy elemezni tudtam volna, a koreai termékekhez sem volt közöm - így nem csoda, hogy az esetek többségében semmi sem vált be. Azóta alapos utánaolvasás és összetevő elemzés előzi meg a vásárlásaimat, ami nem csak takarékosság szempontjából előny, hanem a bőrömnek is megkönnyebbülés, hogy nem kenem mindenféle vacakkal.

Az évek hiába telnek rohamosan, fejlődni mindig van hova. Jelenleg a legfőbb célom az lenne, hogy a képek minőségén tudjak javítani, ami igen csak nehéz, mert egy százezres tételű, profi fényképezőgépbe befektetni elég nehéz, ráadásul sajnos - nem sajnos nem is ez szerepel a fontossági lista elején. A legnagyobb problémát a fények okozzák. De nem hinném, hogy minden egyes blogger profi fényképezővel rendelkezik, valószínűleg egy jobb kamerás telefonnal ugyanúgy megoldhatónak kellene lennie, már csak a "hogyan"-ját kellene megtalálnom.

Köszönöm Mindenkinek, aki rendszeresen ír hozzászólásokat, s azoknak is, akik csak csendben olvasgatnak. Ha bárkinek javaslata lenne bejegyzésekkel kapcsolatban vagy akármivel az nyugodtan írjon emailt vagy üzenetet a blog FB oldalára.

Statisztikai információk:
  • 83.615 oldalmegjelenítés
  • 122 feliratkozott olvasó
  • 502 követő Facebook-on
  • 134 bejegyzés (a tavalyi szülinap óta)
  • a legnépszerűbb bejegyzések pedig az oldalsávban láthatóak
A blog szülinapja alkalmából pedig egy nyereményjátékkal szeretnék kedveskedni Nektek, az alábbi csomagot nyerheti meg egy szerencsés:


A csomag tartalma:
  • Balea Frozen Breeze tusfürdő
  • L'Occitane en Provance Immortelle Précieuse arctisztító hab
  • L'Occitane en Provance sheavajas kézkrém
  • L'Occitane en Provance Verbena tusoló gél
  • Marionnaud gyöngykarkötő, kövekkel kirakott medállal
  • Rimmel Wonder'full szempillaspirál (001 Black árnyalatban)
  • Natics vanília-citrom szappan
  • + egy (vagy több) kis meglepetés
A játékban való részvétel feltételei, hogy rendelkezzetek Magyarországi postacímmel, legyetek a blog nyilvánosan feliratkozott olvasói (jobbra az oldalsávban tehetitek meg), kövessétek a blog Facebook oldalát, valamint töltsétek ki az alábbi űrlapot. Plusz esélyek is szerezhetőek, ez opcionális, minél többet teljesítesz, annál többször kerülsz bele a virtuális kalapba. Mindenki csak egy profillal jelentkezhet, aminek valósnak kell lennie.



Jelentkezési határidő: május 6. 20:00

Sok szerencsét Mindenkinek!


You Might Also Like

13 megjegyzés

Címkék