Kísérletezés hajfronton #3 | Avon, Kallos

csütörtök, január 19, 2017


Ma egy samponról és egy pakolásról (balzsamról) lesz szó, az elsőt már el is használtam, de az utóbbit is hónapok óta használom, így eljött az ideje, hogy elmondjam a véleményem róluk. A hajam hosszú, festett és vékony szálú - ezt figyelembe véve olvassátok a tapasztalataimat.

Avon Advance Techniques Hajdúsító sampon

"Az AVON Hajdúsító sampon megvastagítja a hajrostokat és megemeli a haj védőrétegét, hogy dúsabbnak mutassa a frizurát. Kollagénnel és dúsító Body Building technológiával".

Ezer éve az első AVON sampon, aminek beadtam a derekamat, szerencsére nem hiába. Az enyém 250 ml-es kiszerelés, de 400 ml-es változatban is kapható. Pattintós a kupakja, és könnyen adagolható. A sampon színe gyöngyház fényű, pont annyira folyékony, ami számomra ideális és az illata is kellemes, tartósan a hajban marad. Kétszer használom ezt is egy hajmosásnál egymás után, jól tisztít, habzik, nem irritálja a fejbőrömet és nem is zsírosodik tőle hamarabb a hajam. Ha nem használok utána balzsamot, akkor önmagában nekem nem elég, mert nem ad csak a sampon egymagában elég hidratálást a hajamnak, viszont a dús hatást alátámasztom, mert a használata után lelapuló hajnak nyoma sincs. Átlagos sampon, önmagában nekem nem elég, de úgysem használom önmagában, dúsításra viszont nagyon jó termék, elég sokáig kitartó mennyiség. Megvásárolható AVON tanácsadón keresztül vagy INNEN (jelenleg 649 Ft).

Kallos Hair Pro-Tox Hajpakoló Krém Keratinnal, Kollagénnel és Hialuronsavval

Általában hasonló, nagy kiszerelésű fodrászkellékes hajpakolásokat használok, mikor megláttam, hogy ez a típus krémmánia kedvenc lett nem is volt kérdés, hogy ez lesz a következő, amit kipróbálok.

Mit várhatunk tőle? "Speciális haj pro-tox formulája - Keratinnal, Kollagénnel és Hialuronsavval - tökéletesen beépül a haj teljes szerkezetébe, egyedülálló módon erősíti meg a gyenge, vékonyszálú, száraz és töredezett hajszálakat. Panthenol, Kókuszolaj és Olívaolaj tartalma mélyen regenerál és táplál. Használatával a haj egészséges, fényes és selymes lesz. "

Óriási, 1000 ml-es kiszerelés, fehér színű és tömörebb állagú a megszokottnál. Az illata eléggé intenzív, de nem marad meg a hajban. Az olívaolaj, kókuszolaj, panthenol, keratin, kollegén és hialuronsav mellett szilikon is van benne, valamint alkohol az INCI végén. A többi fodrászkellékes hajpakolástól leginkább abban különbözik, hogy szebb az INCI-je, a gyakorlatban viszont nagyban megegyezik. Hidratálja, puhítja a hajat. Kevés is elegendő belőle, könnyen kifésülhető, sima és puha lesz tőle a haj. Az egyetlen dolog, amiben eltér a többitől, hogy egyenesebb lesz tőle a haj, kevésbé szorul hajvasalóval való igazításra. De göndör hajúaknál ez nem tudom mennyire lenne igaz. Lehet balzsamként, de pakolásként is használni. Nagyon sok időre elegendő mennyiség, ehhez képest pedig olcsó is (900 Ft körül kapható).


Van kedvenc samponotok?
És jól bevált balzsam?

You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. ezt a pakolást én is használom. otthon a Kallos Omegát, barátomnál van ez, és én az összes Kallos pakolással nagyon meg vagyok elégedve, ezek előtt a Keratinossal kezdtem, azt hiszem. Nekem nagyon szimpatikus, hogy nincs benne egyáltalán szilikon, tehát ha puha a hajam, az tényleg azért van, mert puha, nem a szilikonrétegtől :D szerintem én nem is fogok soha már pakolást használni, egyszerűen annyira bevált a pakolás. egyébként van még egy pro-tox hajban maradó pakolás is, az is szuper, ha elfogy a fújós gliss kur balzsamom, arra fogom leváltani. samponból én igyekszem szulfátmenteset használni, azok is fodrászkellékesből származnak, az egyik a vitaline korpaellenes samponja, a másik meg valami narancssárga, argános dolog, talán vitafarm, de meg nem mondom már. a hullámos, göndör hajamnak nagyon jót tesznek, mióta nem vasalom, és velük tartom karban (plusz leave-in balzsam és hajvégápoló), azóta sokkal kevésbé törik :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Van benne szilikon, ezt írtam is a bejegyzésben, és az összes többi Kallos pakolásban is van. De örülök, hogy neked is beváltak :) A samponokról pedig még nem hallottam, de majd meglesem őket.

      Törlés

Címkék