Nuxe Rêve de Miel Ajakbalzsam

hétfő, január 23, 2017


Gondolom mindenki hallott már az ikonikus Nuxe Rêve de Miel Ajakbalzsamról, aminek az ára nálam bőven túl van azon a bizonyos lélektani határon, azonban az idő múlásával a kíváncsiságom egyre nagyobb lett iránta, köszönhetően a sok-sok krémmániás áradozásnak, így végül beadtam a derekamat.

Egy 15 g balzsamot tartalmazó, félig átsejlő üvegtégelyben található - ez a kiszerelés engem csak azért nem zavar, mert úgyis csak itthon használom, szóval nem kell belenyúlkálnom koszos kézzel. Az illata nagyon kellemes citrusos, a balzsam pedig a kéz melegére megpuhul, így könnyedén felvihető az ajkakra. Az összetevőit tekintve is kiemelkedik a többi ajakápoló közül, alapja a méhviasz, ennek az összetevőnek köszönhető a sárga színe is. Ezen kívül tartalmaz még édes mandula olajat, shea vajat, mézet, növényi olajokat, grapefruit olajat, kókuszolaj származékot, szójabab olajat, pézsmarózsa mag olajat, E-vitamint, citromhéj olajat, kandelilla viaszt, illetve illatosító anyagokat, mint a citromfű olaj.


Nagyon pici is elég belőle, könnyen kenhető és kellemes érzetet hagy az ajkakon, valamint olyan érzés, mintha bevonná egy réteggel, ami nem is tűnik el azonnal, de ez nem ragad és abszolút nem is zavaró. Sokaktól hallottam, hogy azért szeretik, mert matt az ajkakon és kiváló rúzsalap is egyben, de ezt az állítást én nem tudom alátámasztani, mert kinézetre valóban matt, viszont a rúzs csúszkál rajta, nem fogja be rendesen stb, éppen ezért én ajakfestés előtt nem is szoktam használni. Ettől függetlenül nagyon jól, gyorsan és hatékonyan hidratál, én esténként szeretem leginkább használni, mert így reggelre puhák és hidratáltak lesznek az ajkaim. De ha reggelente is használom, főleg a mostani fagyos időkben akkor is szuper, mert védi a hidegben az ajkakat attól, hogy kifújja a szél, vagy kicserepesedjenek. Önmagában a már cserepes ajkakat nem hozza rendbe (véleményem szerint egyébként erre egyetlen ajakápoló sem képes), csak akkor, ha előtte leradíroztuk alaposan, de ez már nagyrészt a radír érdeme lesz, viszont megelőzésben szuper. 6 hónap a szavatossági ideje, de remélem, hogy még utána is használható állapotú lesz, mert biztosan nem fogy el ennyi idő alatt.

Összességében így utólag egyáltalán nem bánom, hogy megvettem, mert bár drága árkategória, de szuperek az összetevői, rengeteg időre elég és nagyon hatékony, ami kevés ajakápolóról mondható el. Szerintem ez az első ajakbalzsam, amit (kb. 3 hónapja) folyamatosan használok, jó szívvel ajánlom nektek is!

Hol szerezhető be? Megrendelhető a NOTINO webáruházból, illetve nagyobb gyógyszertárakban is kapható.


Ti milyen ajakápolót használtok?

You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Az ajakápolók a gyengéim, már egy ideje tervben van ezen darab beszerzése is. Ha tényleg ilyen jó, hamarosan ez meg is fog történni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem érdemes kipróbálnod, kupon napokon ráadásul szokott lenni Nuxe kupon is :)

      Törlés

Címkék