NOTD: Ha nyár, akkor neon körmök

csütörtök, augusztus 14, 2014


A neon pink szín talán az örök kedvencem, nem csak nyáron, hanem egyébként is, de nyáron jobban dominál, feltűnőbb és képes vagyok csak ilyen színeket viselni. Korábban sosem használtam fehér körömlakkot a neon színek alá, feleslegesnek tartottam a plusz rétegeket, azonban ennél a manikűrnél most kipróbáltam, hogy mi a helyzet, ha még is fehér alapra festem.


Remek apropó volt arra is, hogy kipróbáljam az újonnan beszerzett fehér Lovely lakkot, aminek ugyan a képeken nincs túl nagy szerepe, de elmondható, hogy egy megfelelő fehér szín, nem a koszos-szürkés árnyalat. Hígabb állagú, 2 rétegben már jól fed, tartós, a száradási ideje pedig átlagos.



A neon szín a Moyrától van, még pedig a 64-es árnyalat. Ennek az állaga és száradási ideje szintén átlagos, könnyen kenhető, fehér alapon egy rétegben már jól fed. Most tapasztalhattam, hogy fehérre kenve jobban megnyilvánul a neon oldala a lakknak, viszont ezáltal legalább 4 réteg lakkról beszélünk, szóval a száradási ideje nem két perc volt, sőt elég sokat kellett várnom vele, míg bátran nyúlhattam bármihez. Tartósságát tekintve, körülbelül 5 nap után kezdett el lepattogni a körmöm oldaláról, éléről, viszont inkább csak a rózsaszín, ami azért nem rossz.

Szereted a neon színű lakkokat? Van kedvenced belőle? Ha igen, melyik az?


You Might Also Like

3 megjegyzés

  1. Nem bántásból de mivel én is blogolok ezért ezt muszáj megjegyeznem. Szerintem az utolsó kép sokkal szebb lett volna ha a körmeidre fókuszálsz rá...:) De a bejegyzés ettől függetlenül szuper ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm a javaslatot, ez egy random kép volt, de legközelebb majd jobban figyelek rá :)

      Törlés

Címkék