Aktuális kedvenc arclemosóm | Nutribiotic Skin Cleanser

hétfő, november 07, 2016


Ritka dolog, amikor elmondhatom, hogy egy terméknek bérelt helye van az arcápolásomban, a mai bejegyzés főszereplőjével jelenleg ez a helyzet. Nem mondom, hogy ő az egyetlen, de alig várom, hogy végre kiteljesedjen a végleges és tökéletes arcápolási rutinom, mindenesetre jó úton járok.


Mit ígér a márka? Kíméletes, hipoallergén (vagyis nem tartalmaz olyan anyagokat, amelyek allergiás reakciót válthatnak ki), nem szárító vegán formula, ami kifejezetten érzékeny bőrűek részére lett kifejlesztve, akik allergiásak az illatanyagokra. Mélytisztító hatásával eltávolítja a szennyeződéseket és tisztítja a pórusokat. Növényi kivonatokban gazdag, tartalmaz például grapefruit kivonatot, amitől a bőrünk friss és tiszta lesz. Gyengéden tisztít, parfüm és parabén mentes, bőrsemleges ph értékű és nem nincs tesztelve állatokon.

Milyen az illata/állaga/kiszerelése? Egy pumpás flakonban kapott helyet, ami 473 ml, tehát rengeteg ideig elég, nem átlátszó, így maximum a súlyából tudjuk megállapítani, hogy mennyi lehet még benne. A nagy kiszerelése miatt nem éppen utazásbarát. A lemosó állaga kissé gélszerű, de annál folyékonyabb, szinte semmilyen illata nem érezhető.

Milyenek az összetevői? Gyulladáscsökkentő (zsálya kivonat, rozmaringlevél kivonat, allantoin), bőrnyugtató (közönséges cickafarkfű, citromfű, kamilla virág, mályvarózsa), regeneráló (mezei zsurló), tisztító (grapefruit kivonat), bőrpuhító (panthenol), vízmegkötő, antibakteriális (aloe vera kivonat) és antioxidáns (kakukkfű) összetevőket tartalmaz.

Mennyire vált be? Nagyjából egy borsónyi mennyiség bőven elég belőle az egész arc megtisztítására, enyhén habzik. Napi kétszer használom, reggel szimplán arcot mosok vele, este pedig arctisztító készülékkel együtt vetem be. Gyengéden tisztít, nem okoz irritációt és nem is szárítja a bőrt, viszont száraz bőrre már nem ajánlanám. A leírásban azt ígéri, hogy tisztítja a pórusokat is, ez nálam cseppet sem igaz, de nem is reméltem tőle ilyet, hiszen még az állítólag erre hivatott BHA/AHA sem teszi. Nincs igazából semmi extra dolog, amiről hatását tekintve be tudnék számolni, egy teljesen egyszerű lemosóról van szó.


Milyen árban és hol szerezhető be? iHerbről rendelhető meg INNEN, az ára 1870 Ft (plusz ugye a szállítási költség).

Konklúzió: Egy egyszerű, szinte tényleg csak az arctisztításra fókuszáló termék, gazdaságos kiszerelésben és kedvező áron. Szerintem mindenképpen érdemes kipróbálni, kombinált és zsíros bőrre ajánlom, a száraz bőrt már szárítaná.


Milyen arclemosót használtok?

You Might Also Like

2 megjegyzés

  1. Örülök, hogy írtál a márkáról, eddig nem ismertem őket. :) Mivel az arcomra kizárólag natúr termékeket használok, biztosan ránézek majd a kínálatukra. Száraz a bőröm, úgyhogy -ajánlásod szerint- ez nekem nem lenne jó termék, de talán a társai közül valamelyik igen. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mast meg nem hasznaltam a markatol, se erdemes lehet korbenezni, sajnos a szaraz bort szerintem ez szaritana :/

      Törlés

Címkék