Decemberi újdonságok az AVON-tól

péntek, november 25, 2016


AVON Destination Wilderness kölni
Az új AVON Destination Wilderness kölni megnyerő, izgalmas illatával kalandra és felfedezésre csábítja a modern, megalkuvást nem ismerő férfit. A kölni magában hordozza az erdős vidék illatanyagának teljes gazdagságát, melyben a boróka és verbéna frissessége, a teacserje kesernyés aromája, a muskátli titokzatossága és a fűszeres-édeskés brazil tonkabab balzsamos illatanyagokkal találkozik. A végeredmény pedig egy elbűvölő, mégis férfias, páfrányos-fűszeres illat.

Ajánlott fogyasztói ár: 2 799 Ft

Klasszikusok, ünnepi köntösben

Az AVON rajongók már megszokhatták, hogy karácsonykor mindig rejt valami kis ünnepi csemegét a katalógus. Most sincs ez másképp. Ezúttal a Luxe dúsító szempillaspirál és a Luxe szemfestékpaletta Golden Smokes árnyalata, illetve a SuperShock szempillaspirál és az Ideal Flawless kőpúder öltözött egymással harmonizáló ünnepi köntösbe. Így nem csak öltözékünkbe, hanem neszesszerünkbe is karácsonyi hangulatot csempészhetünk.

Ajánlott fogyasztói árak:

Luxe dúsító szempillaspirál különleges kiadásban: 2 599 Ft
Luxe szemfestékpaletta különleges kiadásban – Golden Smokes: 2 999 Ft
Supershock szempillaspirál ünnepi csomagolásban: 1 999 Ft
Ideal Flawless kőpúder ünnepi csomagolásban: 2 899 Ft

AVON Birthstones Pro+ körömlakk

Az AVON Nailwear Pro+ körömlakkok legújabb kollekcióját a drágakövek inspirálták. Nem is akármilyenek, hanem a 12 születéskő ihlette a színeket, illetve adták azoknak a nevüket. Így akár tökéletes ajándék lehet egyik szerettünk számára, ha a születésnapjának megfelelő színnel lepjük meg karácsonyra. A Birthstone Pro+ körömlakkok már első ránézésre is felhívják magukra a figyelmet, hiszen az enyhén csillámló lakkokat elegáns üvegcse rejti magában.

Ajánlott fogyasztói ár: 1 398 Ft

AVON Ultra Colour ajakrúzs gyémántszerű díszítéssel

Az új AVON Ultra Colour ajakrúzsok már első pillantásra felhívják magukra a figyelmet gyémántszerű dísszel ellátott kupakjukkal. A tartalmuk pedig legalább ennyire megnyerő, hiszen a krémes állagú rúzsok a bennük található önmegújító pigmenteknek köszönhetően intenzív színt kölcsönöznek ajkainknak, miközben kondicionáló olajokkal gondoskodnak a puha érzésről. 15-ös fényvédő faktort tartalmaznak.

Ajánlott fogyasztói ár: 1 699 Ft

AVON Körömdíszítő kövek

Az ünnepek a ragyogásról és a csillogásról szólnak. Miért ne ékesítenénk körmeinket is apró csillogó ékkövekkel? Az AVON Körömdíszítő kövek 12 különböző színű, ragyogó strassz követ tartalmaznak, amelyekkel igazán különlegessé tehetjük manikűrünket.

Ajánlott fogyasztói ár: 1 398 Ft

AVON Planet Spa Caribbean Escape luxus fürdőelixír

Télen különösen jólesik a kényeztetés. Amennyiben igazi otthoni spa élményre vágyunk, akkor merüljünk el a Planet Spa Caribbean Escape luxus fürdőelixír gazdag és krémes habjai között. Ez a gyöngyporral és tengeri algával dúsított bőrnyugtató fürdőelixír hidratálja, kondicionálja, ugyanakkor felfrissíti bőrünket, amelynek köszönhetően szinte újjászületve lépünk ki a kádból.

Ajánlott fogyasztói ár: 2 999Ft

AVON Édes vanília és Csokis szeder habfürdő

A karácsonyi sütemények mennyei illatát hozzák el az AVON idei karácsonyfadíszre emlékeztető habfürdői, amelyek közül az egyik az Édes vanília, a másik pedig a csokoládéval megbolondított szeder illatát varázsolják fürdőszobánkba. A fenséges illatakkordok és a gazdag, bársonyosan selymes hab vidám keveréke biztosan mosolyra fakaszt minden fürdőzés alkalmával.

Ajánlott fogyasztói árak:

Édes vanília habfürdő: 749 Ft
Csokis szeder habfürdő: 749 Ft

AVON Vörös áfonya és narancs & Mandula habfürdő

A fürdőzés szerelmeseinek kedveskedik az AVON két új habfürdő illatvariánsa, amelyeknek köszönhetően minden alkalommal ünnepi hangulatban merülhetünk el a relaxáló habok között. A gyümölcsösebb illatokat kedvelők számára igazi csemege lesz a fűszeres áfonya és a narancs mennyei találkozása, míg az édesebb aromákat előnyben részesítők számára a mandulás habfürdő az ideális választás.

Ajánlott fogyasztói árak:

Vörös áfonya és narancs habfürdő (1000ml): 1 299 Ft
Mandula habfürdő (500ml): 1 099 Ft

You Might Also Like

0 megjegyzés

Címkék