Inspirációs Szombat #69

szombat, április 30, 2016


Reggeli/Étel
Régóta keresek chia magot, hogy joghurtot csináljak belőle.

Smink
Szép tusvonal, túl sok műszempilla.

Haj
Parketta-fonás őrületem van továbbra is.

Köröm
Itt a szezonja a menta körmöknek ;)

Ruha
Mostanában nagyon szeretem a térdnél szaggatott farmereket.

Utazás
Ha vízpart vagy medence jöhet, ha pálmafák is vannak csak ráadás.

Otthon

Kiegészítő
A felirat nélkül szeretném ezt a táskát.

Relax

Fitspiration
Bikini body project.


Kellemes Hétvégét!

You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. Az a menta mani esés! :)

    DM-ben tudsz chia magot venni. Én a magzsoláról rendelem, sok más dologgal együtt, mert ott olcsóbb. De nem tudom, hogy milyen infód van, mert joghurtot nem lehet belőle csinálni csak pudingot növényi tejjel, vagy végülis joghurttal is össze lehet keverni de akkor nagyon sűrű lesz. Vagy turmixba is teheted frissen. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem értem miért írtam joghurtot, pudingra gondoltam én is :D És köszi a segítséget, eszembe nem jutott volna DM-ben keresni, de így remélhetőleg hamarosan sikerül beszereznem :)

      Törlés
  2. Chia magot én is régóta keresek, találtam egy nagyon jó videót ahol zabkását készít a lány sok gyümölccsel és chia magot is rakott bele, hát azóta vadászom de akkor megnéznem DM-ben.:) Elnézve a parketta fonást megint elmorzsoltam egy könnycseppet mert annyiszor próbáltam már de sose sikerült sőt rengetegszer próbáltak megtanítani de semmi.::( Bele kell törődnöm azt hiszem, hogy nem bírom megcsinálni. :DDD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valamelyik nem sikerült megnéznem DM-ben, de nagyon drága. Nagyobb tescoban találtam barátságosabb áron, viszont az elkészítése eddig nem sikerült, úgy csináltam mindent, ahogy olvastam (ami igazából semmi extra tudást nem igényel), de reggelre nekem nem lett pudingos állagú, ugyanolyan folyós volt, mint este :/ A parketta fonással ugyanígy vagyok.. annyi szép fonás létezik, de nagy részüket én sem tudom elkészíteni :D legalábbis egyenlőre.

      Törlés

Címkék