Maybelline - The Rocket Volum' Express Szempillaspirál

hétfő, július 07, 2014


Mikor néhány hónappal ezelőtt szempillaspirál vadászaton voltam, valamiért rögtön ez a spirál tetszett meg, így gondolkodás nélkül adtam neki egy esélyt, főleg mivel fél áron tudtam hozzájutni. Miután megvettem, utólag láttam képeket arról, hogy milyen élesben és őszintén szólva, mikor sok képen azt láttam, hogy csomós és pókhálós pillákat eredményez jó néhány lánynál kicsit aggódni kezdtem, ugyanis én erre pont nem vágytam. Mivel már elég régóta használom, épp itt az ideje, hogy véleményt alkossak róla. Lássuk, hogy mennyire vált be.

"Vízálló szempillaspirál, mely kirobbanó volument, 6x nagyobb, sima és egyenletes pillákat ad. Extra vastag keféjének mikroszálai azonnal volument adnak, csomómentesen."


Amit én tapasztaltam: Egyenletesen viszi fel a festéket, szépen megemeli a pillákat, minimálisan dúsítja is őket, egyáltalán nem csomósodik és szerencsére nálam nem eredményezett pókháló hatást sem. Egy rétegben használtam, nem szeretem rétegezni és nem is éreztem szükségét, valószínűleg a több rétegnek köszönhető leginkább a csomósodás és egyébként is úgy túl vastag és "nehéz" lesz. Az állaga számomra tökéletes, se nem túl folyós, se nem túl tömör. A keféje szilikonból van, az illata a szokásos enyhe festék illat, ezzel sincs gondom.


Nekem a vízálló verzió van meg, ami valóban vízálló. Ha elfelejteném, hogy rajtam van és megdörzsölöm a szemem meg sem moccan, viszont sajnos lemosni sem egyszerű, micellás vízzel lejön, de nem egy könnyen, azonban ez a dolga, teljesen jól teljesíti. Tartós, a hatása természetes, nekem nagyon tetszik és gondolom kikövetkeztethető már, hogy nálam nagyon bevált. Nem véletlen, hogy hónapok óta csak ezt használom, egyenlőre ez így is marad. Legjobb tudomásom szerint elérhető a feketén kívül barna színben is. Az ajánlott fogyasztói ára 3000-4000 ft körül mozog, pontosan már nem emlékszem, 50%-os kuponnal szuper vétel volt.

You Might Also Like

4 megjegyzés

  1. Tavaly Olaszországban hű társam volt ez a vízálló változat és meg se moccant a nagy melegben és a parton se :) Nagyon jó választás a nyaralásra/nyárra :)

    VálaszTörlés
  2. Teljesen egyetértek, örülök, hogy neked is bevált :)

    VálaszTörlés
  3. De szép a szemed és a formája is. :) be fogok erre a spirálra újítani, meggyőzött:)

    VálaszTörlés

Címkék