NOTD: China Glaze - 034 Pink Chiffon

csütörtök, július 24, 2014


Mikor megláttam a júniusi Pixibox-ban ezt a körömlakkot nagyon megörültem neki, a szín telitalálat lett és mivel ez az első lakkom a márkától alig vártam, hogy kipróbáljam mit tud. Nagyon érdekes ez a körömlakk, mert az üvegben egyértelműen látszik, hogy egy sötétebb pink színről van szó, a nevéből adódóan pedig nem is tűnt kétségesnek, hogy ne lenne az. Azonban a körmökre kenve már inkább mondható pirosnak, mint pinknek.. a piros árnyalat dominál benne, a pink enyhén tűnik fel benne, különösen napsütésben és természetes fényben csillan fel ez az oldala. Tehát inkább a kettő közöttinek mondanám. A képeken szinte teljesen pipacspirosnak tűnik :D

Sajnos a színét nem teljesen adja vissza a kép

Az ecsete vékony, lekerekített, nem állnak ki belőle sehol szálak; a lakk állaga folyékonyabb, de szuper könnyen lehet használni. Már egy rétegben is nagyon jól fed, de két réteggel a biztos. Szép, erős színe van és elég gyorsan is szárad. Az egyetlen problémám vele, hogy "párnanyomatos" lesz és így nem az igazi.


Most nem használtam fedőlakkot, így a 3.-4. napon kezdett el lepattogni a körmömről, valamint az éleinél kezdett el lekopni. A lábkörmeimen is előszeretettel használom, ott több mint egy hétig is bírja probléma nélkül.




Igazából mióta megvan, a lábkörmeimen szinte csak ezt használom, mert ott különösen nagyon tetszik; de természetesen a kezeimre is szívesen fog kerülni belőle. Ez egy jó kezdet volt a márkával, igazán elégedett vagyok vele, most már bátran nézegetek tőlük további színeket is. A China Glaze lakkok 1490.- áron vásárolhatóak meg a Nailland-nél.



You Might Also Like

0 megjegyzés

Címkék