Inspirációs Szombat #2

szombat, július 12, 2014


Körömlakk ötletekből sosem elég, nekem most a színes körmök tetszenek a legjobban, ez a manikűr igencsak a Moyra Bubble Gum kollekciójára hajaz. A nyár slágerei pedig a neon körmök, én is imádom őket, feltűnőek és nyáriasak, csak úgy mint a csillogó homoklakkok.


Időtlen-idők óta fáj már a fogam egy Revlon rúzsceruzára, de sajnos nálunk nem kapható.


Íme egy-egy smink elkészítése lépésről lépésre, ha füstös sminket szeretnétek vagy egy sminket Naked palettával, akkor ez a két kép a segítségetekre lehet.Ez a szájfény csodaszép, tele csillámokkal, gyönyörű és szintén feltűnően mesés.


Régóta vágyom már egy nude rúzsra, de még nem láttam szépet; ezen a képen minden tökéletes. Szép nude szín és körmök, hajfánk frizura egy csepp eleganciával és szép pillák.


Ezen a képen leginkább a ruha tetszik, sőt mondhatni odáig vagyok érte, de ő sem jött még velem szembe sehol (ha Veletek igen, szóljatok!! *-*). A cipő és az aranyszínű hajgumidísz is tetszik!


Ez a ruci esküvőn, partyn vagy bármilyen elegáns eseményen szuperül mutatna, kifejezetten a csipkés átmenet tetszik benne.


Itt is nagyszerű minden: a ruha, a cipő és a frizura óó.


Egyszerű és nagyszerű ez a papucs, valamint a borítéktáska a neon színeivel.


Ha már cipő, akkor ezekre a Chanel szandálokra sem mondanék nemet.


Végül de nem utolsó sorban a tenger, pálmafák, medence, a pihenést és nyaralást előidéző zseniális környezet ♥Kellemes hétvégét!

You Might Also Like

0 megjegyzés

Címkék