Augusztusi Pixibox

szerda, július 02, 2014


A megszokottól eltérően idén az augusztusi dobozka júliusban érkezett meg és a tavaly nyári különkiadáshoz hasonló sem lesz idén (sajnos). A dobozok ebben a hónapban egy szempillantás alatt elfogytak, a márkákból ítélve talán mindenki nagy durranásra számíthatott. Nekem (csakúgy mint az előző hónapban) szimpatikusak voltak a márkák és bíztam benne, hogy a Clinique vagy Vichy márkától egy fényvédő fog szerepelni nagyobb kiszerelésben és kellemesebb összetevőkkel, mint a korábbi boxban. Ebben a bejegyzésben a box tartalmáról és az első benyomásaimról olvashattok, amik jelenleg elég vegyesek.


Az első dolog, amit a csomag kibontásakor megpillantottam az a szokásos Piximagazin, mint mindig most is igényes, letisztult kialakítású, tele hasznos információkkal, ötletekkel, szépen összeválogatott képekkel; én személy szerint továbbra is imádom ezt a magazin ötletet. Ezen kívül a már megszokott termékleírás is benne lapult a dobozban.


Bomb Cosmetics termékekhez még nem volt szerencsém, de a boxnak köszönhetően most megismerkedhetek 2 féle, mesés illatokban pompázó "finomsággal". Az egyik egy szappantorta (dobozonként eltérő változatban), az enyémben a csokis található teljes kiszerelésben, az illata tényleg fantasztikus, már mikor kinyitottam a dobozt érezni lehetett az illatát és úgy egyáltalán az egész termék nagyon szépen van elkészítve (mint egyébként minden fürdő különlegesség a márkánál). Alig várom, hogy kipróbáljam. A másik pedig 3 db Little Hotties illatpasztilla egy rózsaszín kis szütyőben (nagyon cuki); velük már egy ideje szemeztem és most itt a remek alkalom, hogy őket is kipróbáljam. Ezen kívül egy 10% kedvezményre jogosító kupon is érkezett, ami Little Hotties vásárlásakor használható fel (amit sajnálok, hogy csak webshopon keresztül).


A Schwarzkopf-tól egy-egy festett hajra való, utazó méretű termék került a dobozba, egy sampon és egy balzsam. Mivel a hajam festett, így pont passzol is a változat és utazások alkalmával szívesen próbálom majd ki, legalább már ebből sem kell nagy flakonokat cipelni.


A feketeleves azoknál a márkáknál következett, amelyekhez nagy reményeket fűztem. Beautybox lévén azt gondolná az ember, hogy különböző szépségápolási termékek kerülnek majd a dobozba, így engem kicsit meglepett, hogy a Vichytől gyakorlatilag semmi nem szerepelt, csupán egy Vichy logóval ellátott strandtáska. Biztos többen örülnek neki és szimpatikus gesztusnak gondolják, mivel (valószínűleg) a nyaralásra tekintettel került bele, de engem nem igazán dobott fel, én egy kozmetikai terméket vártam volna, ez pedig úgy érzem nem ide való dolog és igazából csak úgy van.


Ezen kívül belekerült egy Vichy napvédő krém minta, ez talán 1 használat erejéig elegendő, ami alatt semmilyen érdemi dolog nem derül ki róla, ráadásul ha bemegyünk egy patikába egy ilyen kis mintát ott is kaphatunk; így számomra ez a része nagy csalódás volt a boxnak. A két Karl Lagerfeld parfüm minta (az egyik férfi illat) praktikus utazásokhoz, bár így első szaglása nem hiszem, hogy az én illatom lesz, de ez legyen a legkevesebb.


A Clinique SPF 30 BB krémjével az egyetlen problémám az, hogy az előző dobozban is BB krém volt, így picit már "uncsi"; kerülhetett volna bele valami hasznosabb (mondjuk fényvédő :D), én legalábbis valami újat vártam. A színe elsőre picit sötétnek tűnik, de élesben majd kiderül, hogy mennyire válik be. Az Essie körömlakkokat már régóta ki szerettem volna próbálni, de nálunk sajnos nem igazán kapható, ezért örültem neki, hogy most lehetőségem lesz rá. A szín ismét telitalálat volt, egy szép babarózsaszín, remélem, hogy felkenve is ilyen szép lesz és jól beválik majd.

Összességében a Vichy miatt vagyok csalódott leginkább, hiszen én személy szerint nem strandtáskára vágytam Vichy elnevezéssel. Mivel mostanában többen panaszkodtak azért, hogy az utóbbi hónapokban a teljes kiszerelésű termék mindig körömlakk és valamilyen sminktermék volt, illetve más szerint sem feltétlenül idevalóak a tárgyak, így nem érzem azt, hogy én lennék annyira rigolyás.. de nem lehet minden tökéletes :/ De ezt leszámítva több érdekesség is lapul ebben a dobozkában, amit szívesen fogok kipróbálni (különösen a Bomb, yumm).


NEKTEK HOGY TETSZIK AZ EHAVI DOBOZ?


You Might Also Like

7 megjegyzés

  1. Szerencsére én nem rendeltem meg, most nem is terveztem, de abszolút jogosak a vegyes érzelmeid, helytálló lenne valami fényvédős termék, így nem is bánom ezt a boxot! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, azóta már másoknál is olvastam, hogy ugyanígy éreznek a fényvédővel kapcsolatban.. :/

      Törlés
  2. Én is tök sajnáltam a Vichy-t, én a táska helyett még egy mintának is jobban örültem volna:D A Clinique BB krém pedig nekem is sötét első ránézésre, még nem tudom mi lesz a sorsa:D Szép a lakkod színe, nekem is húzómárka volt az Essie :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem jó lett a BB krém színe, tökéletesen passzol, csak elsőre tűnt sötétnek :)

      Törlés
  3. Én is így érzek a Vichyvel kapcsolatban :( Ha nem is teljes kiszerelésre, de legalább egy utazó kiszerelés jó lett volna. A parfümök illata nem igazán az én világom, de abból is minire és nem mintára számítottam.
    A BB-nek örülök, mert ettől a márkától többek között még őt sem próbálta. A színe pedig tökéletes. :)
    Kíváncsian várom az októberit. :)

    VálaszTörlés
  4. Gyönyörű lakkot kaptál! :) A Vichy-vel kapcsolatban én is így érzek, legalább egy utazó méretű fényvédő jó lett volna. :( De biztos vagyok benne, hogy a következő box nagyon szuper lesz. :)

    VálaszTörlés

Címkék